Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Ön itt jár: >

Vízmelegítő - elektromos vízmelegítő, elektromos bojler

Vízmelegítő készülékeink 

Otthonunkban mindennap szükségünk van meleg vízre. Manapság számtalan helyen kapni olyan elektromos készülékeket, amelyek közvetlenül és gyorsan melegítik fel nekünk a vizet a kívánt hőfokra. Ezek az elektromos vízmelegítők. Az ilyen eszközök igen népszerűek az emberek körében, hiszen jól használhatóak a meleg víz gyors előállítására, valamint szolgáltatás szüneteltetése esetén nem kell a rossz hatásfokú tűzhelyet használni a víz felmelegítésre.

Rólunk mondták

V. Edina: "A csomagot a rendelés másnapján meghozta a futár. A szállítás kiválasztásánál figyelmetlen voltam, de egy nagyon kedves úr telefonon megkeresett és rendkívül rugalmasan, vevőcentrikusan kezelte a problémát. A csomagolás precíz volt, az áru az, amit rendeltem. Köszönöm, hasonló termékeket csak innen vásárolok a jövőben. V. Edina"

Bekesi Judit: "A Gepeszcentrum szupercsapat. A mai vilagban fura, hogy valamit bevallalnak es ugy is van. Gyorsak pontosak es segitokeszek. Orizzek meg e remek hozzaallasukat. Udv: Bekesi Judit"

Dankó Szilvia: "Elégedett voltam. Pontos, precíz, megbízható kiszolgálás és szállítás. Örülök, hogy őket választottam."

Patay Ágnes: "Pontosan szállítottak. Nagy fokú rugalmasságot tanúsítottak."

Szilágyi Judit: "Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel, és a szállítással. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Magyarországon nem megszokott ez a precíz csomagolás és gyors szállítás. Ehhez gratulálok! Ami viszont nem tetszik: amikor rákerestem a Mofém csaptelepekre, onnantól kezdve bombáztak a reklámjukkal - ez normális. Azonban már megkaptam a megrendelt termékeket és minden nap az első reklám az Önöké, hogy vásároljak a gepeszcentrumtól Mofém csaptelepeket. Na, ez már két hét után már irritál. Most egy ideig nem kívánok csaptelepeket vásárolni."

Mihályi Brigitta: "Ahogy az előző alkalommal is gyors szállítás, korrekt tájékoztatás és tökéletes áru. Köszönjük! ajánlom mindenkinek és ha szükségem lesz ismét valamire a termékeik közül, biztosan itt fogom beszerezni. Üdv. Mihályi Brigitta"

SZE-VA: "Mindenkinek ajánlom az áruházat. Nagyon jó áron, megfelelő, naprakész tájékoztatással, rendkívül gyorsan, korrekt csomagolással, igen jó futárszolgálattal kaptam meg a termékeket."

R.C.: "Magyar viszonylatban szokatlan színvonalú szolgáltatás. A kedvező ár miatt vásároltam, a webshop profi, a visszajelző rendszer profin tájékoztat a megrendelésem státuszáról, a kiszállítás nem ér véget a ház előtt, a futár profi, udvarias. Csak ajánlani tudom."

B-Szabó Kristóf: "Minden rendben volt, WEBOX kiszállítást kértem (ez volt a legolcsóbb kiszállítási mód), 15 mp volt az átvétel az automatából :-) Pénteken rendeltem meg, hétfőn feladták, szerdán megérkezett a Webox automatába."

Rácz István: "Először, de nem utoljára vásároltam itt. Gyors, pontos kiszolgálás, csak gratulálni a csapatnak."

B. Barbara: "Nagyon gyors és precíz kiszolgálásban volt részem. A csomag másnapra megérkezett. A telefonos kolléga, segítőkész és udvarias. Az árak kedvezőek, a termékek hibátlanok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! További jó munkát kívánok a csapatnak!"

V. Zsolt: "Webáruházban vásároltam, abszolút pozitív élmény volt. Mind az ár, a gyorsaság, és a terméket nagyon igényesen becsomagolva kaptam meg. Szintén csak ajánlani tudom őket mindenki számára."

Gajdács József: "A webáruházat csak ajánlani tudom: gyors (második napon átvettem az árut), pontos és korrekt árakkal dolgoznak. Itt szívesen fogok máskor is vásárolni!"

V.T.: "Nagyon korrekt, gyors kiszolgálás. Kellemes tapasztalat volt, mindenkinek ajánlom!"

Barna Károly: "Gyors, korrekt, szakszerű!!! Ajánlom mindenkinek!!!"

K.A.: "Gyors, korrekt és probléma megoldásra törekvő csapat. Csak pozitív tapasztalatokat szereztem Róluk, mindenkinek bátran ajánlom Őket."

R.I.: "Gyors, udvarias, pontos, szakszerű, profi! 10/10"

K. Z.: "Hihetetlenül gyors ügyintézés, segítőkészség, gyors postázás! Le a kalappal előttük! Köszönjük szépen, hogy ilyen gördülékenyen ment minden!"

Mihályi Brigitta: "Nagyon gyors, korrekt szállítás. Kedves ügyfélszolgálatos... Budapestről rendeltem és másnap megkaptam a csaptelepeket. Köszönöm. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Üdv Mihályi Brigitta"

Dóczi György, Szentendre: "Uraim, ahogy mondani szokták: "Öröm volt Önökkel együtt dolgozni, köszönöm". A rendelt anyagokat pontosan, időben, rendben megkaptam. Külön köszönöm munkatársuknak, Kerekes Vilmos Úrnak a rendkívül hasznos tanácsait és segítő hozzáállását a rendelésem ideje alatt! A továbbiakban is igyekszem Önöknél vásárolni, ismerőseimnek is jó szívvel ajánlom üzletüket."

Flezsár Ferenc: "Rendelésemet még aznap feladták. A leírásnak megfelelő terméket kaptam a legalacsonyabb áron az országban! Köszönöm szépen!"

Letanóczki István: "Korrekt, gyors, pontos partner, ajánlom.'

Kővári András: "Kedvező árak és pontos információk, rajzok a termékekről, ami megkönnyíti a választást."

Teszáriné Pallagi Irén: "Korrekt kiszolgálás, kedvező árak és nem utolsósorban gyors szállítás. Mindenkinek csak ajánlani tudom az üzletet."

Kulcsár Tibor Antal: "Nagyon elégedett vagyok az Önök szolgáltatásával."

Olárnyik Róbert: "Korrekt kiszolgálás, kedvező árak, folyamatos információ a rendelés állapotáról a kiszállításig. Ezt várja el manapság a vevő. Köszönöm."

Papp Gyula: "Korrekt cég, ügyfélcentrikus, segítőkész munkatársakkal. Gyors, pontos kiszolgálás, piacképes árakkal."

Forrai Zoltán: "Meg vagyok elégedve, precíz kiszállítás volt!"

Pap Zoltán: "Megint meg vagyok elégedve, gyors, precíz kiszállítás. Megrendelt terméket másnapra kifogástalan állapotban kiszállították. Korrekt ügyintézés, gyors szállítás."

Dr Ferch Magda: "Tisztelt Ügyfélszolgálat, Sehol nem találom a honlapjukon az üzlet címét. Kérem, írják meg. Köszönöm. dr. fm"
Kedves Magdolna! Mivel nem adott meg elérhetőséget, nem tudom Önnek megírni ezen információt. Ellenben weboldalunk alján a kapcsolat linkre kattintva minden lényeges információt megtalál rólunk: üzletünk nevét, székhelyét, telefonszámát, stb.

Baditz Péter: "Gyors, korrekt ügyintézés. Az eladók segítőkészek, foglalkoznak a vevővel. Az áru kifogástalan volt, de csak úgy adták ki, hogy Ők is és én is meggyőzödtünk róla. Felüdülés ilyen üzletben vásárolni. Köszönöm ezt az élményt, remélem egyre több üzlet követi a példájukat. Ajánlom mindenkinek Őket!"

Talabér Zsuzsa: "Gyors, pontos, követhető ügyintézés, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ennél a cégnél vásároljon."

B. Enikő: "Legközelebb is ettől a cégtől fogok rendelni, nagyon elégedett vagyok, megrendeltem, másnap már nálam is volt a termék számlával, garanciával."

Sz. Péter: "Korrekt cég, jó árakkal! Foglalkoznak a vevővel, szállítás akkor, amikorra ígérik, még minimális késés esetén is telefonáltak!"

Fürst József: "A szolgáltatással maximálisan meg voltam elégedve. Gyorsak és pontosak voltak. Ha ebben a témában ismételten szükségem lenne valamire, akkor feltétlenül Önöket fogom keresni."

Simon Zsolt: "Csak mindenkinek ajánlani tudom a céget! Korrekt ügymenet, pontos kiszállítás, jó árak, mindenben megfelelő tájékoztatás! Ritka az ilyen hozzáállás!!"

Farkas Csilla: "Készséges tájékoztatás, gyors beszerzés, korrekt árak, pontos szállítás. Csak ajánlani tudom, én másodszor rendelek innen, de a jövőben is Őket ütöm be a google - ba."

Pálmai Gábor: "Profizmus, ami a 21. században elvárható! A webáruházat csak ajánlani tudom: gyors, pontos és korrekt árakkal dolgoznak. Itt szívesen fogok máskor is vásárolni!"

Horváth Péter: "A szolgáltatás az és olyan, amit a honlap ígér. A visszajelzések korrektek, a munkatársak segítőkészek voltak és a vásárlási folyamat pontosan a tájékoztatásoknak megfelelőn zajlott. A sok apró tétel összekészítése hibátlanul történt."

Pap Zoltán: "Nagyon meg vagyok elégedve, gyors, precíz kiszállítás. Kedves kiszolgálás!"

G.József: "Nagyon gyors, korrekt cég korrekt árakkal. Ajánlom mindenkinek!"

H Éva: "Gyors, precíz, pontos, tökéletes a termék, csupa jó!!! Mindenkinek ajánlom!!! Köszi :)"

Erika: "Nagyon pontosak, mindenkinek ajánlani tudom."

Simó Judit: "Gyors és korrekt! Mindenkinek ajánlom."

Tóth Gábor: "Nagyon megbízható és korrekt cég! Remek árakkal és kiszolgálással! Csak ajánlani tudom másoknak is! Legközelebb is tőlük rendelek!'

Daranyi Ágica: "Nagyon meg vagyok elégedve, gyors, precíz kiszállítás. Kedves kiszolgálás! Ajánlom bárkinek."

Varga M.: "Csak így tovább! Remek a gyorsaságuk!"

Ilona: "Nagyon korrekt Webáruház, egy nap alatt megérkezett a vásárolt termék, ami olcsóbb volt, mint máshol. Csak ajánlani tudom."

KalMi: "A legolcsóbb webáruház volt amit találtam és egy azaz 1 nap alatt kiszállították a kért terméket! Maximálisan jár nekik az AAA+ ;)"

L.Tivadar: "Nagyon korrekt cég, jó árral dolgoznak. Pontos gyors kiszállítás, megrendelt áru követhető. Hibátlan árú Weblapjuk még a laikusoknak is átlátható. Köszönet, mindenkinek csak ajánlani tudom."

Mányi Sándorné: "Interneten keresztül rendeltem a GépészCentrumtól fürdőszobám felújításához a csaptelepeket. Aggódtam, megérkeznek-e valóban egy nap alatt a megrendeltek. Aggodalmam fölösleges volt, a cég teljesítette ígéretét. Köszönöm."

Domsitz Béla: "Megrendelt terméket másnapra kifogástalan állapotban kiszállították. Korrekt ügyintézés, gyors szállítás. Öt csillag:*****"

Nagy Péter: "Jól átlátható weblap, nagy választék, a többieknél jobb árak, folyamatos információ a rendelés állapotáról. Segítőkész cég (kiegészítő kérdésemre gyors választ adtak). Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Halász Boglárka: "Köszönöm. Kifogástalan volt minden: gyors információk, gyors szállítás, kedves kollégák."

Hidvégi László: "Csak így tovább, gratulálok a pontos és gyors ügyintézéshez és szállításhoz!"

Stalter Tamás: "Gyors és korrekt ügyintézés, a szállítás is mindig időben volt. Az esetleges problémákat is korrekten és gyorsan elsimították. Az áruk is tökéletes minőségűek."

Demecs Gábor: "Jól használható honlap, korrekt, gyors ügyintézés és szállítás!"

Szederkényi Erika: "Egyszerűen szuper a cég."

Dóka Erika: "Csak jókat tudok mondani. A szállítás gyors, pontos volt, az áru minősége kifogástalan. Ha az üzlet profiljába tartozó termékeket akarok vásárolni, biztosan itt fogom megtenni."

Kovácsné Éva: "Nagyon segítőkészek, korrekt a kiszolgálás! Máskor is szivesen fogok itt vásárolni!"

Gerzsenyi Tamás: "Szakértő, rugalmas és egyértelmű volt minden és mindenki. A megrendelt áru tökéletes állapotban és kivételes gyorsasággal megérkezett. Csak ajánlani tudom!"

Oszlányi Gabriella: "Gyors, pontos kiszállítás. Kedves ügyintézés, külön kérésnek is maximálisan eleget tettek."

Kiss Tamás: "Teka Ares csaptelepeket rendeltem. A rendeléstől a kiszállításig végig követhető volt a csaptelep útja. Rendkívül korrekt, és segítőkész cég, nagyon elégedett vagyok. A vásárolt termék nagyon jó minőségű."

Béla: "***** ötös :)"

Ildikó: "Maximálisan elégedett vagyok, a Ravak termékek kifogástalanok, a Gépészcenrum munkatársai mindig elérhetőek voltak, készségesen válaszoltak a kérdéseimre és folyamatosan tájékoztattak a rendelésem alakulásáról. Ráadásul árban is ők voltak a legjobbak."

Judit: "Jó minőségű termékek, kedvező áron. És a leggyorsabb kiszállítás, amit internetes rendelésnél tapasztaltam."

Bartalos Gábor: "Nagyon megbízható társaság gyorsak, pontosak, kiváló minőségű cuccokat árulnak kedvező áron!"

Kovács József, Tác: "Bankkártyás fizetés lehetősége. Jó ár, gyors, pontos szállítás. Köszönöm! Ajánlom."

Garami Gábor: "Abszolút gördülékenyen ment a vásárlás. A megrendelt terméket a vállalásnak megfelelően 24 órán belül kézbesítették! Szerda 18-kor rendeltem és péntek 10-kor átvettem! A termék kiválóan működik. Garanciajegy (ugyanúgy 5 év, mintha a mintaboltban vásároltam volna) és a számla is kézbesítéskor átadásra került. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Korcz Emese: "Nagyon elégedett vagyok a Gépész centrum.hu -val, gyorsak, precízek és öröm náluk vásárolni, a megadott határidőt pontosan betartják!!! Egy elégedett vásárló :-)"

Varga Diána: "Budapestről rendeltünk, mert itt találtuk meg azokat a termékeket, amit a fővárosban nem lehetett beszerezni. Nagyon köszönjük a szakmai segítséget, készségesen válaszoltak minden kérdésünkre, és felkészülten "képben" voltak minden terméket illetően. Csak ajánlani tudom a boltot. Ezt úgy hívják: kereskedelem, azt éreztük, a vevő a fontos, és ez a lényeg! Köszönjük! További sok sikert, ajánlani fogjuk Önöket!"

Salamon László: "A MOFÉM Evo Junior termosztátos csaptelepet vásároltam meg. Ez valami fantasztikus! Nagyszerű dolog vele zuhanyozni, roppant kényelmes, nagyon jó döntést hoztam, amikor a vásárlás mellett döntöttem. Köszönöm a Gépészcentrumnak a legjobb árat, és a gyors, korrekt kiszolgálást."

Hajma Gábor: "Először vásároltam itt, de fogok még az biztos. Pontos, precíz, megbízható. Maximálisan elégedett vagyok."

Farkas Róbert: "A vásárolt eszköz tökéletesen működik, a vásárlással, értékesítővel teljesen elégedett vagyok."

Ferenczi Dóra: "Én nagyon elégedett vagyok, a telefonban segítőkész, korrekt tájékoztatást kaptam, a rendelt csaptelep nagyon gyorsan ideért. Ezúton is köszönöm."

Balázs: "Óriási választék, mégis egyszerűen átlátható weblap, Legjobb árak, SZUPERgyors kiszállítás. Több, mint elvárható. Biztosan fogok még innen vásárolni. Csak így tovább!"

Hargitai Zsuzsa: "SZUPER, GYORS, PONTOS! Szerintem fogok még rendelni."

Schvartz János: "Rendelésemet még aznap feladták tartós csomagolásban. A képeknek és a leírásnak megfelelő terméket kaptam a legalacsonyabb áron az országban!!! Köszönöm szépen!"

Nedelko Zsuzsanna: "Kedves Gépészcentrum, nagyon elégedett voltam a webes rendeléssel, a beszerzési határidővel, a hozzáállásukkal, az elérhetőségükkel és a kiszállítással. Én Pesten dolgozom, Önöktől lényeges távolságra, de inkább Önöktől rendeltem, mert gyorsabban, precízebben megoldották a határidős problémámat, mint Pesten bármelyik bolt... még egyszer köszönöm... csak ajánlani tudom másoknak is, ha el szeretnék kerülni az idegeskedést... megrendelik, ami kell és hátradőlhetnek :)"

Horváth József: "Nagyon rugalmas és kommunikatív csapat. A rendelésem állapotáról folyamatosan tájékoztattak. A kiszállításnál adódott problémát (lemaradt zuhanytálca szifon) azonnal megoldották, kipostázták a terméket egy napon belül. Ritkaságszámba mennek a mai rohanó világban. Még egyszer köszönöm!"