Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Ezért érdemes mélyöblítésű WC csészét választania!

Ha WC csészékről van szó, számos különböző kialakítású verzió elérhető a széles kínálatban, amelyek között nem könnyű választani. Az egyik legkedveltebb ezek közül az úgynevezett mélyöblítésű típus, amelynek számos előnye van. Ezeket a pozitívumokat rendszerint főként a hétköznapi használat során tapasztalhatja meg. Összegyűjtöttük, milyen előnyök sorolhatók fel e kialakítás mellett.

Kifejezetten higiénikus

Mivel a mélyöblítésű csésze felületén kevésbé tud megtapadni a szennyeződés, alapvetően sokkal higiénikusabb ez a változat, mint például a lapos öblítésű társai, ahol a végtermék lehúzás előtt még egy külön felületen landol. Így nincs esélye megtapadni és tovább szaporodni a baktériumoknak. Nem véletlen, hogy például a forgalmas bevásárló központokban is ezt a variációt részesítik előnyben.

Könnyen tisztítható

Kialakításának köszönhetően könnyen hozzáférhető és tisztítható, különösen ha perem nélküli változatra esik a választása. Így gyakorlatilag alig igényel különösebb vegyszeres takarítást ez a típus, hiszen önmagában az öblítés sok baktériumtól segít megszabadulni.

Sokat tesz a kellemetlen szagok ellen Mivel a mélyöblítésű csészék esetén a kialakított tölcsér mindig víz alatt van, segítségével elkerülhetők a kellemetlen szagok, amely szintén igen nagy előny. Különösen igaz ez a kis alapterületű otthonok esetében, ahol több ember is lakik. Így kevésbé kell odafigyelni a légfrissítő használatára és komfortosabbá válik a toalett használata.

Szinte csak ilyen kialakításban érhető el a falra szerelhető WC, falon belüli tartállyal!

Modern, esztétikus és praktikus az a típusú WC, amikor a tartály egy épített falban helyezkedik el, általában gyári keretben. A fali WC-k 98%-a mély öblítésű, sőt, Nyugat-Európában szinte minden csésze ilyen módon van kialakítva.

A fentiek alapján Ön is láthatja, hogy számos szempontból érdemes a mélyöblítésű WC csészét választania, amikor e téren döntésre kerül a sor.

Itt találja mélyöblítésű WC csészéinket

Tetszett a cikk? Nyomjon egy Like-ot

Olvasna még? Blog bejegyzéseinket itt érheti el

Tartalomhoz tartozó címkék: mélyöblítésű wc wc kagyló