Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

A piszoár egykor és ma

A piszoár a nyilvános illemhelyek egyik legismertebb eleme, ám napjainkban már az irodák mellékhelyiségeiben, sőt, otthoni környezetben is találkozhatunk ezzel. Miért is ne lenne így? Kényelmes, már ami a használatát illeti, praktikus, könnyen tisztítható és mindennek tetejében megjelenés szempontjából is jól teljesít.

A felső vízbekötésű modellek gyakorlatilag bárhol megállják a helyüket. A piszoár felszerelésének pillanataiban az optimális magasság beállítása az egyetlen olyan tényező, ami prioritást élvez és külön figyelmet igényel. Ha ez stimmel, akkor nem érhetik negatív meglepetések. A higiénia fenntartásához az egyszerű és akadálymentes fertőtlenítés szintén lényeges momentum. Megfelelő alapanyag esetén ez nem ütközhet akadályokba, és a kínálatunkban kapható termékek ezen a téren is jól teljesítenek: strapabírást, strammságot borítékolnak az esztétikus megjelenés mellett. A megbízhatóság mértéke a reálisan elérhető élettartam hosszával is mérhető: a készletünk tagjaira bátran tekinthet úgy, mint többszörösen megtérülő beruházásokra. A modern technika erre a területre is betette a lábát, nem meglepő módon, így aztán a mozgásérzékelővel és automata öblítőrendszerrel ellátott piszoár típusok óriási népszerűségnek örvendenek.

A stílusjegyek régen nem számítottak mérvadónak ezen a téren, hiszen a nyilvános mellékhelyiségek berendezése nem esztétikai, hanem praktikai szempontok alapján történt. Elvárásként sem merült fel a szebb látvány, de ahogy a felhasználók köre megváltozott, úgy alakult át ez is. Hiszen az otthoni közegben egyáltalán nem mellékes, hogy a kiszemelt piszoár milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ha pedig korábban úgy gondolta, hogy ez az alternatíva nem jöhet szóba a túlságosan egysíkú és lehangoló megjelenése miatt, akkor ideje felülírnia az elavult gondolatokat. Ugyanis a kínálatunkban szereplő modellek kivétel nélkül stílusosságot testesítenek meg, minőségi formában. A pazar esztétikusságért pedig nem kell semmiféle extra árat fizetnie, így nem szenved csorbát sem a kényelem, sem a könnyű tisztíthatóság. Így teljesen új szerepkörben tűnhet fel ez megoldás, ami egykor még a ritkásan megvilágított illemhelyekre volt száműzve, de a mai pompájában és jellemvonásaival megérdemli a reflektorfényt.

Tartalomhoz tartozó címkék: piszoár vizelde