Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

A pultra szerelhető mosdó beszereltetése előtt a pontos tervezésé a főszerep

A pultra szerelhető mosdó rendkívül kényelmes és komfortos választás is lehet. Amennyiben a magasság megállapítása nem hasra csapásos módszerrel történik, ugyanis így túlságosan jelentős szerepet kaphatna a szerencse, ami nem túlzottan optimális faktor akkor, ha biztosra szeretne menni. De mire gondolunk konkrétan?

Arra, hogy a pultra szerelhető mosdó akkor válhat be, és az általa megtestesített előnyök akkor avanzsálhatnak ténylegesen élvezhető részévé az életének , illetve a fürdőszobai életterének, ha a beépítésre vonatkozó paraméterek megálmodása tudatosan és koncentrált módon megy végbe. Az ideális magasság lemérése a kulcs a sikerhez és persze az örömteli alkalmazáshoz. Ha látott és használt már olyan magas mosdót, ami szinte felérhetetlen volt, akkor tudja, micsoda kényelmetlen körülményeket teremt a nem optimális kivitelezés. Azt is állíthatnánk túlzás nélkül, hogy ez a fajta konstrukció a gyakorlatban éppen ugyanannyira használhatatlan, mint az alacsonyan szerelt variáció. Természetesen léteznek ezen a területen beváltnak tekinthető, már-már univerzálisan alkalmazható méret-ajánlások. A 80-90 cm pontosan ilyen előre meghatározott adat, ami az esetek többségében ideális. De a hangsúly itt az „esetek többségében” részen van. Hiszen a megfelelő számítások mindig egyén- és helyzetfüggők.

Még családon belül is problémát jelenthet az ideális köztes érték megállapítása, ha túlságosan különböző magasságúak a családtagok. Hiszen a pultra szerelhető mosdó kényelmes használata attól függ, hogy ki hány centiméter. Száz szónak is egy a vége, egy szabócenti közbenjárásával könnyedén  megsaccolhatja a pultra szerelhető mosdó egyénileg meghatározott szerencseszámait. Fontos, hogy az optimálisnak ítélt magasság centiméter adatából le kell vonni a mosdóra vonatkozó értéket, így kapható meg az a reális szám, amivel érdemes dolgozni. Ha ez megvan, akkor nem marad más hátra, mint a formavilág, a vonalvezetés, vagyis a megjelenésre vonatkozó jellemzők megálmodása és kiválasztása. Ha végignézi a kínálatunkat, akkor megnyugodva láthatja, hogy megannyi alternatíva között szemezgethet, azaz garantálható, hogy rátalál arra a modellre, amely minden jellemvonásában illeszkedik az elképzeléseihez.