Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Beépíthető kádtöltő csaptelepek elérhető áron

Sok opció áll rendelkezésre manapság, ha csaptelepeket akar az otthonába telepíteni. Éppen ezért érdemes előre eldönteni, hogy milyen fajta csaptelep lenne megfelelő a konyhában, illetve a mellékhelyiségben. A fürdőszobában két helyen is szükség van csapra. Az egyik a mosdó, a másik a kád. Vannak megoldások, ahol mindkettőt egyetlen csap szolgálja ki vízzel, ami olyan esetekben nem túl praktikus, amikor valaki zuhanyzik, valaki pedig mosakodna. Sokan ezért a külön kádtöltő csaptelep vásárlása mellett döntenek, és emellé szerzik be a hagyományos mosdókagylót és csapot, így egymástól függetlenül lehet használni a kettőt. 

Csaptelepek terén a MOFÉM egyértelműen az egyik legjobb választás világszinten, és mi is előszeretettel ajánljuk a cég termékeit, mivel kiemelkedő minőséget képviselnek. A Junior Evo, az Inka, a Mambo-5, a Trend Plus és még jó pár egyéb modell is tökéletesen megfelel a modern otthonokban kádtöltő csap gyanánt. A MOFÉM Inka például egy kifejezetten olcsó, költséghatékony termék, amely szinte bármilyen kád fölé felszerelhető és kiválóan használható kádtöltő csapként.

A 35 mm kerámia vezérlőegységgel toldott csaptelephez vízkőmentes perlátor, zajcsökkentő elem, automata zuhanyváltó és egy speciális zuhanyszett is jár, amelyben 150 cm-es gégecső, Basic vízkőmentes zuhanyfej, és Basic fali zuhanytartó található. Ezeket felszerelve már készen is van a profi szintű zuhanyzószettünk, de a kádat is megtölthetjük vízzel az Inka csaptelepnek köszönhetően, ha éppen fürdeni vágyunk.

Szintén jó választás a kádtöltő csaptelep típusok terén a Trend Plus, amely kialakításban hasonló az Inkához, dizájnban és méretekben viszont eltér. A Trend Plus sokszor 40 mm kerámia vezérlőegységgel érkezik, azonban több különböző almodell is létezik a termékcsaládban, amelyek között számos darab minőségi Ducal vízkőmentes zuhanyfejjel és Ducal fali zuhanytartóval van ellátva.

A kádtöltő csaptelepeinkre alapvetően hosszú garanciát adunk. 5 év jár a csaptelep házra és a kerámia vezérlőegységre, 2 év pedig az egyéb alkatrészekre, azonban ezeknél a termékeknél ritka a meghibásodás. Próbálja ki Ön is!