Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü
0

Hansgrohe csaptelepek

Hans Grohe 1901-ben a németországi Fekete-erdőben alapította cégét. Abban a korban, amikor a saját otthoni fürdőszoba még csak kezdett elterjedni. A kezdeti háromemberes üzem a XX. században világcéggé fejlődött, napjainkban pedig az innováció területén meghatározó nemzetközi szerepet tölt be, és piacvezető a csaptelepek és zuhanyok területén.

A fürdőkáddal szembeni alternatív lehetőség a zuhany volt Hans Grohe számára. Szenvedélyének köszönhetően 1928-ban alkotta meg a fejzuhannyal szemben az első kézizuhanyt, 1953-ban pedig az első zuhanyrudat, melyen a kézizuhany tetszőleges magasságban rögzíthetővé vált. Számtalan innovatív termék és technológia kötődik a Hansgrohe márkához. Select vízsugár átállítása egyetlen kattintással; csaptelepek automatikus energiatakarékossága CoolStarttal; EcoSmart zuhanyok és csaptelepek; megnövelt zuhanyélvezet - 5 l/percre csökkentett vízfelhasználás kombinálása az AirPower segítségével; a ComfortZone jelzéssel ellátott csaptelepek kibővítik a komfortzónát, XXLPerformance, mely gondoskodik a nagy zuhanyélvezetről a megnövelt átmérőjű zuhanyok által; QuickClean gyors vízkőmentesítő termékek; iBox, az első és egyetlen falsík alatti alapkészlet hagyományos és termosztátos megoldásokhoz.

"Made in Germany" - a Hansgrohe termékek 80%-a Németországban készül a mai napig, csakis magas minőségű német alapanyagokból, német szakértelem által. A dizájn nem a divatot követi, cél az, hogy a termékek hosszú éveken keresztül megállják a helyüket, mind formában, mind működésben, több generáció számára egyidejűleg. Nulla hiba elve: a lehető legjobban képzett emberek által gyártott, csakis kiváló minőségű termékek kerülnek ki a gyárakból. "A minőség az, amikor az ügyfél jön vissza, nem a termék."

 

Termék szűrés

Típus
Nyitás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok
Rendezés:
Szállítási idő: max. 2 hét
35.790 Ft
Szállítási idő: max. 2 hét
210.490 Ft
Szállítási idő: max. 2 hét
335.690 Ft
Külső raktáron (1-3 munkanap)
119.490 Ft
Szállítási idő: max. 2 hét
87.290 Ft
Szállítási idő: max. 2 hét
32.690 Ft