Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Hansgrohe csaptelepek

Hans Grohe 1901-ben a németországi Fekete-erdőben alapította cégét. Abban a korban, amikor a saját otthoni fürdőszoba még csak kezdett elterjedni. A kezdeti háromemberes üzem a XX. században világcéggé fejlődött, napjainkban pedig az innováció területén meghatározó nemzetközi szerepet tölt be, és piacvezető a csaptelepek és zuhanyok területén.

A fürdőkáddal szembeni alternatív lehetőség a zuhany volt Hans Grohe számára. Szenvedélyének köszönhetően 1928-ban alkotta meg a fejzuhannyal szemben az első kézizuhanyt, 1953-ban pedig az első zuhanyrudat, melyen a kézizuhany tetszőleges magasságban rögzíthetővé vált. Számtalan innovatív termék és technológia kötődik a Hansgrohe márkához. Select vízsugár átállítása egyetlen kattintással; csaptelepek automatikus energiatakarékossága CoolStarttal; EcoSmart zuhanyok és csaptelepek; megnövelt zuhanyélvezet - 5 l/percre csökkentett vízfelhasználás kombinálása az AirPower segítségével; a ComfortZone jelzéssel ellátott csaptelepek kibővítik a komfortzónát, XXLPerformance, mely gondoskodik a nagy zuhanyélvezetről a megnövelt átmérőjű zuhanyok által; QuickClean gyors vízkőmentesítő termékek; iBox, az első és egyetlen falsík alatti alapkészlet hagyományos és termosztátos megoldásokhoz.

"Made in Germany" - a Hansgrohe termékek 80%-a Németországban készül a mai napig, csakis magas minőségű német alapanyagokból, német szakértelem által. A dizájn nem a divatot követi, cél az, hogy a termékek hosszú éveken keresztül megállják a helyüket, mind formában, mind működésben, több generáció számára egyidejűleg. Nulla hiba elve: a lehető legjobban képzett emberek által gyártott, csakis kiváló minőségű termékek kerülnek ki a gyárakból. "A minőség az, amikor az ügyfél jön vissza, nem a termék."

Rendezés:

HANSGROHE Raindance Select S design zuhanyszett

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
506.890 Ft

HANSGROHE Raindance Select E design zuhanyszett

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
563.290 Ft

HANSGROHE Logis M31 egykaros konyhai csaptelep 260

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
58.590 Ft

HANSGROHE Crometta E 240 1jet Reno EcoSmart Showerpipe

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
157.690 Ft

HANSGROHE Raindance E Showerpipe 360 1jet termosztáttal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
610.390 Ft

HANSGROHE Focus M41 egykaros konyhai csaptelep 160

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
40.690 Ft

HANSGROHE Croma Select S design zuhanyszett

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
358.390 Ft

HANSGROHE Croma Showerpipe 1jet termosztáttal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
165.890 Ft

HANSGROHE Metropol egykaros falsík alatti kádcsaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
100.290 Ft