Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Termosztátos csaptelepek és falsík alatti csaptelepek

Termék szűrés

Típus
Szerelési mód
Nyitás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok
Fogyasztók száma
Rendezés:
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
402.190 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
446.990 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
484.290 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
140.590 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
284.290 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
123.190 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
147.290 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
235.590 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
681.490 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
296.290 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
370.290 Ft

Termosztátos csaptelep

A környezettudatos, illetve az energiatakarékos háztartások egyik elengedhetetlen fürdőszobai kelléke a termosztátos csaptelep, hiszen ennek segítségével néhány másodperc alatt beállítható az ideális vízhőmérséklet. A kisgyermekes családoknak is igen kedvezőek ezek a modellek, mert léteznek már olyan típusok is, melyeket be lehet állítani, hogy ne lehessen 38°C-nál melegebb vizet használni, így a csöppségek nem tudják magukat leforrázni fürdés vagy zuhanyzás közben. A termosztátos csaptelep így egy igen víztakarékos megoldás a fürdőszobába, mert így nem kell a régebbi típusú csapok esetében akár perceket is várni arra, míg sikerül beállítani azt a hőfokot, mely alkalmas a fürdésre, zuhanyzásra, kézi mosásra vagy általános tisztításra. A termosztátos csaptelepek egyaránt beszerelhetőek kádhoz, illetve zuhanytálcához is, s az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nem lehet véletlenül elfordítani semmilyen kart, mert a legtöbb olyan elrendezésű, hogy igen nehezen lehet zuhanyzás vagy fürdés közben beleütközni, mely a régi csaptelepek esetében a leforrázást vagy a jéghideg vízsugárzást eredményezte.

A termosztátos csaptelepek mellett szól az is, hogy a modern kialakításnak köszönhetően remekül illik egy letisztult és igényesen kialakított fürdőszobába, továbbá a minőségi alkatrészek, illetve a megbízható összetételnek köszönhetően igen strapabíróak is. Így a termosztátos csaptelepeket azoknak ajánljuk, akik számára fontos a víztakarékos, biztonságos és praktikus kialakítás, illetve a modern és stílusos megjelenés, mely hozzájárul a fürdőszoba vagy zuhany igényes és tiszta kinézetéhez. Gépészcentrum.hu webáruházunkban igyekeztünk a lehető legtöbb féle stílusú és kialakítású termosztátos csaptelepet megjeleníteni, hogy Ön is megtalálja nálunk azt a típust, mely a legjobban fogja kiszolgálni igényeit, legyen szó energiatakarékosságról, praktikus helykihasználásról vagy esztétikus megjelenésről. Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik modell felelne meg Önnek a legjobban, keressen minket bizalommal, hogy segíteni tudjunk a kiválasztási folyamatban.