Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

MOFÉM csaptelepek, MOFÉM mosdó csaptelep

A Mofém csaptelepeket gyártó cég története még az Osztrák-Magyar Monarchia idejére nyúlik vissza, vagyis mintegy százhúsz esztendős tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Többek között ez, illetve a folyamatos fejlődés, modernizáció és a minőség szem előtt tartása a kulcsa annak, hogy a mai napig a legnépszerűbb márkák egyike, ha konyhai vagy fürdőszobai csapokról van szó. Nem véletlen, hogy a kínálatunkban is számos termékük szerepel, amelyek között létezik olyan, amely kifejezetten a klasszikus stílushoz passzol, míg a modern vagy éppen a minimál berendezésekhez illő kiegészítők is megtalálhatók itt. Görgessen lentebb és találja meg az ön számára ideális Mofém csaptelepet!

Mofém csaptelepek 5 év garanciával, magyarországi szervizhálózattal!

Rendezés:

MOFÉM Mambo-5 kádtöltő csaptelep zuhanyszettel

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
27.090 Ft

MOFÉM Mambo-5 kádtöltő csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
23.890 Ft

MOFÉM Treff mosdó csaptelep

Raktárunkban
24.790 Ft

MOFÉM Eurosztár álló kád-mosdó (KMT) csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
24.690 Ft

MOFÉM Treff zuhany csaptelep

Raktárunkban
32.390 Ft

MOFÉM Junior EVO kád-mosdó (KMT) csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
31.090 Ft

MOFÉM Junior mosdó csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
20.190 Ft

MOFÉM Junior kádtöltő csaptelep zuhanyszettel

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
31.790 Ft

MOFÉM Junior fali mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
29.190 Ft

MOFÉM Junior EVO zuhany csaptelep

Nagyker raktárban (1-3 munkanap)
24.990 Ft

MOFÉM Eurosztár bojler mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
21.790 Ft

MOFÉM Junior zuhany csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
23.590 Ft

MOFÉM Eurosztár bojler mosdó csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
20.790 Ft

MOFÉM Junior kádtöltő csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
26.990 Ft

MOFÉM Golf állószelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
14.790 Ft

Mofém mosogató csaptelep

Mofém mosogató csaptelep típusokat rengeteg háztartásban, illetve például vendéglátóhelyen láthatunk, hiszen ergonomikus kialakításunknak köszönhetően igen könnyen lehet őket beszerelni és természetesen használni is. A Mofém mosogató csaptelepek az igényes kialakításnak, továbbá a minőségi alapanyag-használatnak köszönhetően rendkívül tartósak, s a rajtuk lévő króm bevonat pedig sokáig képes távol tartani a szennyeződéseket. Itt fontos kiemelni azt, hogy semmiképp se használjunk klór tartalmú, szemcsés összetételű, illetve savas tisztítószert, mert ezek kárt tehetnek a csillogó és fényes külső felületen. Emiatt érdemes alaposan elolvasni a különféle tisztítószerek hátoldalán található összetételt, hogy elkerüljük a külső bevonat elszíneződését. Amennyiben nem biztos, hogy az Ön által választott súrolószer alkalmas a króm felülettel bevont Mofém mosogató csaptelep tisztítására, érdemes először egy kevésbé látható, apró helyen kipróbálni, majd várni néhány napot, hogy okozott-e elszíneződést a felületen a felvitt anyag használata.

Természetesen a Mofém mosogató csaptelepek rendelkeznek vízkőmentes perlátorral, mely hozzájárul a szerelvény hosszantartó élettartamához, illetve a praktikus használat érdekében a csapok elforgathatóak, hogy a mosogató mindkét tálcája fölé tudjuk irányítani a vízsugarat. A Mofém mosogató csaptelepek többsége rendelkezik vízkőmentes, illetve zajcsökkentett technológiai kialakításokkal is, emiatt rengetegen választják ezeket a strapabíró, igényes kialakítású, illetve megbízható szerelvényeket. A Mofém mosogató csaptelep típusok is többfélék lehetnek, így találkozhatunk például vízszintes kialakítású, oválisan ívelt jellegű, illetve 45°-ban megdöntött egyenes csapokkal is, így könnyen el lehet dönteni azt, hogy melyik formájú megoldás lesz a legpraktikusabb a konyhába. A Mofém mosogató csaptelepek 5 év garanciával rendelkeznek, illetve a magyarországi szervizhálózatnak köszönhetően felszerelésük, esetleges javításuk vagy cseréjük is igen könnyedén megtehető.