Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Teka Csaptelepek

A német Teka márka ma már közel egy évszázados múltra tekint vissza, ami azt jelenti, hogy ennyi szakmai tapasztalattal lett gazdagabb a gyártó. Nem véletlen, hogy a márkát ma már világszerte megbízhatóságukról, hatékonyságukról és pontosságukról ismerik. Ezt tükrözi a cég alapgondolata is: „Őszinteség, nagylelkűség és eredetiség.”. Vagyis gyakorlatilag nincs olyan igény, amelyhez ne lenne megfelelő, általuk gyártott csaptelep. Éppen azért választottuk ezeket a csaptelepeket webáruházunkban kapható termékek közé, mert egytől egyik a legjobb minőségű alapanyagokból készültek, ráadásul a gyártók odafigyeltek arra is, hogy a legmegfelelőbb vízszűrési technológiával szereljék fel ezeket a csaptelepeket. Így válhat az otthona részévé az esztétika, a praktikum és a biztonság egyben.

Prémium TEKA csaptelepek 5 év garanciával, magyarországi szervizhálózattal!

Rendezés:

TEKA SP 995 mosogató csaptelep, tegranit

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
46.090 Ft

TEKA Inca IN 995 mosogató csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
30.390 Ft

TEKA MTP 913 mosogató csaptelep, tegranit

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
34.790 Ft

TEKA MTP 978 mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
40.890 Ft

TEKA MTP 978 mosogató csaptelep, tegranit

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
59.990 Ft

TEKA MTP 913 mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
24.290 Ft

TEKA Vita cascade mosdó csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
37.790 Ft

TEKA Icon IC 915 mosogató csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
89.790 Ft

TEKA Cuadro zuhany csaptelep zuhanyszettel

Kifutó termék (1 hét)
45.090 Ft

TEKA MB2 süllyesztett zuhany csaptelep

Kifutó termék (1 hét)
26.290 Ft

TEKA ARK 939 professzionális mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
71.290 Ft

TEKA SP 995 mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
30.390 Ft

 

Kádtöltő csaptelep

Egy teljeskörű fürdőszoba felújítás alkalmával nem mindegy, hogy milyen csaptelep kerül a mosdóhoz, s milyen típusú a kádhoz vagy a zuhanytálcához, mert mindegyiket máshogy kell beszerelni, illetve más-más funkciókkal lehetnek felszerelve. Egy kádtöltő csaptelep esetében így rengeteg féle modell közül lehet válogatni, emiatt a választás egyrészt függ a fürdőszoba kialakításától, másrészt pedig a személyes preferenciáktól is. Léteznek vintage időket megidéző, két karos kádtöltő csaptelepek, melyeknél a hideg és meleg vízhez két külön kar áll rendelkezésre, de ezeket a kevésbé praktikus kivitelezés miatt inkább csak a dizájner lakásokban szokás felszereltetni. Az egyik legnépszerűbb és megfizethetőbb kádtöltő csaptelep modell általában egykaros, így a víz mennyiségét, illetve hőmérsékletét néhány másodperc alatt be lehet állítani, emiatt ez igen energiatakarékos megoldás, ezért nem meglepő, ha rengeteg háztartásban ezeket látjuk a kád fölött.

Azoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek egyaránt a biztonságos és takarékos vízfogyasztásra, a termosztátos kádtöltő csaptelepeket szoktuk ajánlani, mivel ezeket be lehet állítani, hogy egy bizonyos hőmérsékleten túl, például 38°C fölé ne tudjon menni a kifolyó víz hőmérséklete, mellyel így elkerülhető a leforrázás veszélye. S az ellenkező is, a túl hideg víz kifolyatása is, hiszen a modern kialakítás miatt ezeken a típusokon nincsenek karok, melyeket fürdés vagy zuhanyzás közben véletlenül elállíthatnánk. Formájukat tekintve a kádtöltő csaptelepek számos stílusban, méretben és kivitelezésben kaphatóak, így egyaránt lehet vásárolni letisztult eleganciával ellátott, szögletes, lekerekített, vagy hagyományos modelleket, illetve nyomógombos, karokkal ellátott, csavarható vagy elfordítható darabokat is. Mindegy, milyen típust keres, hiszen a határt csak a dizájnerek szabják meg, emiatt érdemes körülnéznie Gépészcentrum.hu webáruházunk kádtöltő csaptelep kínálatában, hogy megtalálja azt a modellt, mely mind esztétikailag, praktikusság, beszerelhetőség és kialakítás szempontjából megfelel majd az Ön igényeinek.