Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Teka Formentera csaptelepek

Teremtsen harmóniát otthonában!

A TEKA új, különleges csaptelepcsaládja. Egyedülálló eleganciája feleleveníti a nevében is megjelenő álomszép szigetet: Formenterát.

Rendezés:

TEKA FO 915 mosogató csaptelep

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
69.590 Ft

TEKA FO 997 professzionális konyhai csaptelep, fekete

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
67.790 Ft

Egyedi tervezésű kádtöltő csaptelep 

Egy ízlésesen berendezett fürdőszobában sokkal kellemesebb a felfrissülés. Az esztétikus kialakítás szerves részét képezi a modern kádtöltő csaptelep. Ez lehetővé teszi, hogy egy fárasztó nap után gyorsan meg lehessen engedni a fürdővizet. Mivel a víz csobogása a család többi tagját esetleg zavarhatja a pihenésben, ezért a mai modellek már kifejezetten csendesen használhatóak. A különleges tömítések és a modern technológiai újítások rendkívül időtállóvá teszik a kádtöltő csaptelep minden modelljét. A kínálatban szereplő termékek esztétikus formatervezéssel rendelkeznek, de emellett érdemes megemlíteni a kedvező ár-érték arányukat is, ami még inkább vonzóbb lehet rendelés esetén. A kádtöltő csaptelepek falba süllyesztett változata igazán elegánsan néz ki, főleg a csillogó króm felületek miatt, ami a vízkőnek is ellenáll, de azért nem szabad megfeledkezni a tisztításáról sem. Olyan innovatív megoldások figyelhetőek meg például a Teka Formentera kádtöltő csaptelep esetében, mint a kerámia vezérlőegység.

A precíz felépítésnek köszönhetően a remek dizájn mellett igazán időtálló kádtöltő csaptelepek szerepelnek a kínálatban. Lehetővé teszik, hogy egy nagyobb kád is a lehető leggyorsabban feltöltődjön. Az automatikus zuhanyváltó már alapkövetelménynek számít a kádtöltő csaptelepek esetében, viszont nem mindegy, hogy ez miként van kivitelezve. Egy silány termék használata közben nem ritka, hogy a zuhanyváltó magától átvált, illetve hamar meghibásodik. A Teka kádtöltő csaptelepek azonban rendkívül megbízhatóan működnek akár éveken keresztül is. Éppen ezért fontos jó döntés hozni, amikor választásra kerül a sor, mert senki sem szeretné félévente lecserélni a lakásban a csaptelepeket. A Gépész Centrum széles kínálatában egytől-egyig minőségi termékek találhatóak, a vásárlónak már csak annyi a dolga, hogy kiválassza a megfelelő dizájnt. Bizonyos kádtöltő csaptelepek zuhanyszettel, míg mások zuhanyszett nélkül rendelhetőek meg, amik így esélyt hagynak az egyedi választásra a termékek kombinálásával.