Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Csaptelepek széles kínálatával várjuk webáruházunkban. A kínálatunkban fürdőkádhoz, mosogatóhoz, bojler mosogatóhoz, mosdóhoz is találhat  mosdó csaptelepet, illetve zuhanyszettek közül is válogathat.

A Grohe AG Európa egyik legnagyobb, és a világ egyik vezető szanitergyártó cége, amely nagy hangsúlyt fektet a designra, a minőségre, a technológiára és a fenntarthatóságra egyaránt. Erre a négy pillére alapozva fejlesztették ki a Grohe csaptelep terméküket is, amely kiemelt helyet kapott a webáruházunk kínálatában is. 

Jelenleg többféle anyagból készítenek kádakat, többek között zománcozott acélból, műmárványból, és akrilból is. Ezek közül a legelterjedtebb talán az akril kád, ami a népszerűségét minden bizonnyal az anyag tartósságának, könnyű tisztíthatóságának és fényes felületének köszönheti. 

Cégünk több mint 10 éves múltra tekint vissza, amely során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk ahhoz, hogy most segíthessünk létrehozni álmai fürdőszobáját. Beépíthető mosdók széles kínálatával várjuk a webshopunkban.

A Marmy Your Design Washbasin cég több mint 20 éve foglalkozik egyedi kivitelezésű zuhanytálcák, mosdók, fürdőkádak kivitelezésével. Olyan nagynevű cégeknek dolgozott már, mint az IKEA. Svéd tervezőjük megnyerte a Göteborg Design Award díjat az általa alkotott szabadon álló káddal. A Marmy mosdók is az elegancia jegyében készültek.  

Jelenleg többféle WC tartály közül választhatunk: vannak falba rejtett és falon kívüli öblítőtartályok. A Geberit WC tartály falra rögzíthető.

Ha jól használható konyhát szeretnénk berendezni, minden apró részletre figyelnünk kell.  A mosogató csapjának semmivel sincs kisebb jelentősége, mint mondjuk a válogatott finomságok készítésére alkalmas elektromos sütőnek. Ezt a Kludi mosogató csaptelep gyártói is szem előtt tartják.

Sokan nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél kényelmesebb körülmények között tisztálkodhassunk. Meg arra, hogy mindezt pénztárcabarát módon tehessük. A termosztátos csaptelep jó partnerünk lehet mindebben. Ehhez az kell, hogy számos extrával rendelkezzen egy átlagos csaphoz képest.

A tisztálkodás mindannyiunk számára létfontosságú. De olyan is van, hogy csak azért csobbanunk a kádba, hogy lazítsunk egy kicsit. Azt pedig talán nem is gondolnánk, hogy a kádtöltő csaptelep mindkét esetben óriási jelentőséggel bír. 

Egy jót fürödni: ez ma már nemcsak a tisztálkodásról szól.  Felfrissíthet, vagy éppen megnyugtathatja a lelkünket. A Ravak fürdőkád pedig sokat segíthet ebben, amellett, hogy egy másik, nagyon fontos feladatot is kitűnően ellát.