Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Sok opció áll rendelkezésre manapság, ha csaptelepeket akar az otthonába telepíteni. Éppen ezért érdemes előre eldönteni, hogy milyen fajta csaptelep lenne megfelelő a konyhában, illetve a mellékhelyiségben. A fürdőszobában két helyen is szükség van csapra. Az egyik a mosdó, a másik a kád. Vannak megoldások, ahol mindkettőt egyetlen csap szolgálja ki vízzel, ami olyan esetekben nem túl praktikus, amikor valaki zuhanyzik, valaki pedig mosakodna. Sokan ezért a külön kádtöltő csaptelep vásárlása mellett döntenek, és emellé szerzik be a hagyományos mosdókagylót és csapot, így egymástól függetlenül lehet használni a kettőt. 

Amióta modernebbek lettek a fürdőkádak és nem a régi vaskos öntöttvas alkalmatosságokban kell felfrissülni, rengeteg szép és esztétikus termék került piacra ezen a téren. Az akril kádak jelenleg az egyik legjobb választásnak számítanak, ha olcsó, kényelmes és dizájnos megoldást keres a fürdőszobájába, ami sok éven keresztül jó szolgálatot fog tenni. Nálunk jó helyen jár, ugyanis több száz különböző akril kád áll a rendelkezésére, mindegyik egyedi dizájnnal, minőségi anyagfelhasználással és precíz beépíthetőséggel. Ismerje meg az egyenes akril kádjainkat, a sarokkádjainkat, az öntött márvány kádjainkat, a speciális kádparavánjainkat és az egyéb termékeinket is, amelyekkel valósággal újjá születhet a fürdőszobája és izgalmasabb is lehet. 

Ha zuhanykabin van a fürdőszobájában, akkor közel sem mindegy, hogy milyen tálcára áll fel nap mint nap. Nemcsak biztonsági szempontból lényeges a zuhanytálca, hanem az esztétika és a praktikum miatt is, hiszen sokaknak a fürdőszoba jelenti a felfrissülést és a testi, lelki megtisztulást, ehhez pedig komfort is szükséges. A webáruházunk elhozta Önnek a legjobb zuhanytálcákat, amik jelenleg a piacon kaphatók. Olyan klasszikusok közül válogathat, mint a RAVAK GALAXY PRO 10°, a RAVAK Kaskada, Galaxy és Sabina, a H2O ZÉNÓ, a RADAWAY A, B, C, D, E, F, P és PT, továbbá a MARMY PIETRA. 

A fürdőszoba az a helyiség, ahol bármikor felfrissülhet egy kicsit, illetve egy hosszú nap után elnyúlhat egy forró, kád vízben vagy újra erőre kaphat egy kellemes zuhannyal. Érdemes tehát olyan bútorzattal és kiegészítőkkel berendezni, amik illenek az elképzeléseihez, modernek és jól néznek ki, tehát megteremtik azt a nyugodt hangulatot, amire ez a helyiség szolgál. Ha Ön is dizájnos és minőségi anyagokból készülő mosdókagylókat keres, akkor a webáruházunkban tökéletes helyen jár. A legjobb Alföldi, Marmy, Ravak, Duravit, Kludi, Axor és Grohe csaptelepek, valamint mosdókagylók várják Önt is változatos kivitelekben és olcsó árak mellett. 

Nem minden háztartásban éri meg a mosogatógép használata, hiszen ha 1-2 ember él csak egy lakásban, vagy inkább az étel rendelést preferáljuk, akkor a piszkos edények elmosása a hagyományos módszerrel sem megerőltető. Azonban minden mosogatócsaphoz kell egy mosogatótálca, amely kényelmesebbé és praktikusabbá teszi a mosogatást és a súrolást. Nálunk Ön is minőségi mosogatótálcák közül választhat, amik egyszerre megrendelhetők a csaptelepekkel, így gyorsan beépíthető és használatba vehető konyhai kiegészítőkről van szó. 

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különféle környezettudatos megoldások. Az elektromos csaptelep csupán egy a sok olyan technológiai vívmány közül, amelyet az emberek a hétköznapjaikba is egyre inkább szeretnének bevezetni. Ez nem egy új találmány, ugyanis bevásárlóközpontokban, üzemanyagtöltő állomásokon, irodaépületekben, gyárakban és egyéb extraforgalmas közösségi helyeken már évtizedek óta alkalmazásban vannak. 

Szeretné egy igazi különlegességgel feldobni a fürdőszobáját? Akkor egy modern kialakítású szabadon álló kád megvásárlásával is elérheti a célját, és az újszerű külső ellenére is klasszikus hatást érhet el. Kiválóan mutat a nagy terekben, ezáltal tényleg egyedivé varázsolhatja a mosdóhelyiséget. 

A fürdőszoba minden házban és lakásban kiemelt szereppel bír. Éppen ezért mindenki fontosnak tartja, hogy tökéletesen, az igényeinek megfelelően legyen kialakítva. A vizesblokkban a kezdetektől óriási jelentősége van a precíz kivitelezésnek, hiszen ha csak egy cső megreped vagy eltörik, akkora károk is keletkezhetnek, hogy akár egy egész házrészt is fel kell majd újítani.

Amikor valaki építkezik vagy házfelújítást tervez, akkor mindig különös figyelmet fordít a vizesblokk kialakítására. Ez nem véletlenül van így, hiszen mindenki úgy van vele, hogy a tisztálkodás helyszíne legyen tökéletesen kivitelezve, a ház többi részén pedig könnyebb később alakítani, ha szükséges. Az illemhelyiséggel sincs ez másként, persze sok háztartásban helyezkedik el egy légtérben a fürdőrész és az angol WC. Részben hely függvénye is, de sokan nem vetik meg a piszoár beiktatását sem. 

Egy háztartáson belül a legtöbb nemkívánatos kórokozó az illemhelyiségben jelenhet meg a legkönnyebben, emiatt különösképpen fontos a rendszeres és alapos tisztántartása. Továbbá a különféle szanitereknek is elsősorban az ezekkel kapcsolatos követelményeknek kell megfelelniük. Nagyon lényeges tehát, hogy állandó jelleggel könnyedén fenntartható legyen a higiénikus környezet a helyiségben.