Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Valószínű, hogy amikor az álom lakását/házát tervezi, a WC ülőke az utolsó dolog, ami eszébe jut. Pedig, bár nem kap túl sok figyelmet, ez is szerves része egy otthonnak, és mivel viszonylag nagy igénybevételnek van kitéve, nagyon fontos, hogy mindig biztonságosan lehessen használni. Először is rendkívül lényeges, hogy amikor a dolgát szeretné végezni, „biztos talajra” érkezzen. 

A zuhanytálca praktikus tartozéka lehet a fürdőszobánknak. Természetesen sok esetben muszáj azt használni, mert nincs elég nagy tér egy normál méretű fürdőkád elhelyezéséhez. Ám akkor is lehet ez a tökéletes választás, ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy lazításképpen a meleg, habos fürdővízben üldögéljen.

Egy kisebb fürdőszobát nem lehet szépen berendezni? Ki mondta? A ráépíthető mosdókagylóval sok helyet megspórolhat, és egyúttal egy gyönyörű berendezési tárggyal is gazdagabb lehet. Ha már egy kisebb pultot el lehet helyezni a fürdőben, nyert ügye van. Sok tárgyat rápakolhat, és ezek között a mosdókagyló is helyet kaphat. 

A WC általában akkor kerül szóba, ha valami gond van vele. Például ha undorító, mocskos. A piszoár a kulturált illemhelyhasználat fantasztikus eszköze lehet. Bizonyára mindenki tudja, mire szolgál ez a praktikus, fehér színű tárgy. Nyilvános helyeken sok férfi használja.

Imád fürödni, de az élményt beárnyékolja, hogy a kádat nem a fürdőszoba legmegfelelőbb pontjára helyezték el? A szabadon álló kád kiváló megoldást kínál erre a problémára. Igen, ez a modell bárhol helyet kaphat. Akár a fürdőszoba közepén is. De persze falhoz is állíttathatja, hiszen van olyan gyártmány, ami elsősorban erre a célra készült.

Sok helyről halljuk, hogy most van az utolsó esélyünk, amikor még tehetünk valamit annak érdekében, hogy a bolygónk élhető maradjon. Többek között a vízzel is takarékoskodnunk kell, és ebben sokat segíthet nekünk az elektromos csaptelep.

A szaniterek világának szakértőiként kiváló minőségű termékekkel várjuk Önt, mert jól tudjuk, hogy milyen fontos ezek kapcsán a hosszantartó elégedettség. A szép és jól funkcionáló fürdőszoba meghatározó eleme az otthonoknak. 

Ha Ön fokozottan szeretne figyelni saját maga és környezete védelmére, akkor ajánljuk figyelmébe a termosztátos csaptelep modelleket, amelyeket be lehet állítani, hogy mennyire meleg vagy hideg víz folyjon ki belőlük.

Amikor a fürdőszoba berendezéséről van szó, akkor elsőre a mosdókagyló, a zuhanykabin és a fürdőkád jut az emberek eszébe. Nem is gondolná, hogy mennyire meghatározó elem lehet a fürdőszobákban a mosdó vagy kádtöltő csaptelep.  

Strapabírásukról és igényességükről híresek az Osztrák-Magyar Monarchiában gyökerező cég Mofém márkajelzésű termékei. Nem véletlenül alkalmazzák szívesen ezeket a vendéglátó helyiségekben, közösségi életterek mosdóiban.