Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Mindannyian vágyunk egy szépen, ízlésesen berendezett fürdőszobára. Ez nem is olyan nehezen valósítható meg, hiszen nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni minőségi, fürdőszobával kapcsolatos berendezésekhez.

Szeretne Ön is egy igazán egyedi csaptelepet, melyet mindenki megcsodál? Akkor a legjobb helyen jár. A Ravak csaptelepek ugyanis egyedi formatervezéssel készülnek el a Nosal Design Stúdió jóvoltából.

Amikor megfelelő WC csészét szeretnénk vásárolni, akkor nagyon fontos, hogy első lépésben a fürdőben lévő kialakítást vegyük szemügyre. Meg kell határoznunk, hogy maga a WC csésze kifolyása hol fog elhelyezkedni, hiszen ez lehet elől, vagy hátul. A WC-t illetően pedig, lehet álló és mono-blokkos kivitelű az adott rendszer. 

A zuhanyfolyók kiválasztásánál van néhány kívánalom, melyet érdemes számításba venni. Az egyik ilyen fő kritérium, hogy pontosan mekkora méretről van szó. Emellett meghatározó a vízelnyelés mennyisége, valamint kiválaszthatjuk külön a folyóka rácsának mintázatát is.

Mai világunkban egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy ha valami elromlik, akkor az egész eszközt ki kell cserélnünk. Ez nagyon egyszerű és gyors, de megnöveli a költségeket és környezetszennyező is hosszú távon. 

Sokszor érezhetjük azt, hogy a részletekben bújik meg a lényeg, mely ezekből áll össze. Példának okáért többféle olyan dologgal egészíthetjük ki lakásunkat, konyhánkat, amik kényelmesebbé teszik életünket megkönnyítve a mindennapi tevékenységek elvégzését. Ebbe a kategóriába tartozik például a mosogatószer adagoló

Régebben főleg nyilvános illemhelyen alakították ki, illetve helyeztek el piszoárokat. Manapság azonban egyre több irodában, házban, illetve lakásban megtalálhatóak. Emiatt ma már nemcsak nyilvános helyen gondolkodnak ebben a megoldásban.

A mosogatás napi szintű elfoglaltságot jelent mindenki számára, emiatt fontos szempont, hogy minél kényelmesebben és egyszerűbben tudjuk végrehajtani mindezt. Minőségi rozsdamentes mosogatótálca segítségével ezt könnyedén meg is tudjuk tenni.

 

A RAVAK Közép-Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó, több mint 50 országban tevékenykedő cseh vállalat. Kínálatában találhatóak többek között kádak, zuhanyok, hidromasszázs rendszerek, s persze mosdók, bútorok és más fürdőszobai kiegészítők is, mint csaptelepek, zuhany gégecsövek, zuhanyfejek, kádlefolyók vagy fogantyúk.

A modern stílusú fürdőszobák egyik nagy előnye az, hogy egyre praktikusabban lehet kihasználni bennük a szabadon lévő helyeket, így több felület marad tárolásra.