Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Modern vagy klasszikus fürdőszoba? A stílus a szanitereken is múlik!

Mindenkinek létezik a fejében álmai fürdőszobája. Ha Ön is nem egyszer képzelte már el a burkolatot, a lámpákat, a tükröt, a kádat vagy a zuhanyzót azok minden apró részletével együtt, akkor pontosan tudja, miről is van szó. Ha életre hívná a képzeletében tökéletes fürdőt, akkor itt az ideje, hogy meghatározza a stílust és az ehhez passzoló szanitereket is kiválassza. Hiszen nagyon sok minden múlhat e téren egy mosdókagylón vagy egy csaptelepen is.

A klasszikus fürdőszoba

Ha hagyományos fürdőszobára vágyik, egyfajta egységre és stílusirányra ekkor is szükség van. Érdemes mindenképpen ugyanabból a szaniter családból kiválasztani a kádat, a mosdót, a csaptelepeket vagy a zuhanykabint egyaránt, így máris megteremthető a harmónia. Ebben az irányzatba belefér a mintás csempe és helyet kaphat a melegebb fényű világítás is.

E stíluson belül megoldható egy kis múltidézés, belefér némi visszafogott elegancia, de a letisztult klasszikus megoldások sem állnak tőle távol. A legfontosabb tényező pedig nyilván az, hogy Ön minden egyes szegletében komfortosan érezze magát a mindennapi használat során.

A modern fürdőszoba 

Kellemes, letisztult és ha fizikailag nem is, optikailag mindenképpen nagy terekkel rendelkezik egy ilyen helység. Rendszerint a világos színek dominálnak benne és gyakran vetik be megoldásként az üvegfelületek használatát. Remek eleme lehet egy ilyen kialakításnak egy szárnyas mosdókagyló, amely elé nagy méretű tükör helyezhető el, de szintén tipikusan a modern berendezést támogatja a burkolható zuhanytálca beépítése is, amely így egységet képez a padlóval.

A kádak közül a szabadon álló akril kádak járulnak hozzá leginkább ehhez a stílushoz, de a kör, félkör alakú, beépíthető vagy éppen színes variációk is mind remek megoldást nyújtanak.

Mi múlik a szanitereken?

Bár alapvetően használati tárgyakról van szó, mégis nagyon sok múlhat a stílus szempontjából is a szanitereken. Hiszen ezek azok a fürdőszoba berendezések, amelyeken azonnal megakad az ember szeme, amint belép ide. Ezek kialakítása pedig nagyban meghatározza mind az első benyomást, ezzel együtt pedig a stílus alapjait is.

Ha szeretné alaposan felmérni a széles szaniter kínálatot mielőtt vásárol, ide kattintva szétnézhet a választékunkban függetlenül attól, mire van szüksége.

Tetszett a bejegyzés? Kérem nyomjon egy Like-ot

Itt olvashatja többi cikkünket