Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Légtechnika és szellőzés

Folyamatos légáramlás konyhákban, mellékhelyiségekben minőségi ventilátorokkal!

Ha Önnek is fontos, hogy a kellemetlen szagokat elvezesse a konyhából főzés közben vagy a mellékhelyiségből minden egyes használat után, akkor kiváló minőségű ventilátorokat biztosítunk webáruházunkban elérhető áron, rengeteg dizájnban és kivitelben. Miért van szükség ezekre a termékekre manapság a háztartásokban? Sok helyiségben fontos a friss levegő beáramlása, illetve az elhasznált levegő kijuttatása. Erre a célra egyértelműen az elszívó ventilátorok a legalkalmasabbak, melyek egy külön szellőzőcsövön keresztül juttatják a háztartáson kívülre a szagokat. A Gépészcentrumnál kapható ventilátorok alkalmazhatók továbbá vizes helyiségekben is, ahol szükség van a párás levegő kijuttatására, ezzel megelőzve a penészedést. Rengeteg különböző ventilátor közül választhat webáruházunkban. Vents Quiet, Silenta, Quiet-Style, IFAN, LD Colour, Domino1, Modern és egyéb modelljeink ugyanis a speciális fényhatásoktól kezdve a csendes működésig mindent biztosítanak, melyre manapság egy háztartásban szükség lehet.

Rendkívül csendesen működő ventilátorokat is biztosítunk, melyek alig adnak ki hangot, amikor használatban vannak, így Ön nyugodtan végezheti dolgát bármely helyiségben anélkül, hogy a jól ismert hangos szagelszívókat kellene hallgatnia. A Gépészcentrum speciális Vents elszívó ventilátorai sokkal hatékonyabb és kellemesebb módot biztosítanak a szagok eltüntetésére, mint a hagyományos szagelszívók. Webáruházunkban a ventilátoroktól a csöveken át az idomokig mindent megvásárolhat, melyek a beszereléshez szükségesek. Sok termékünk speciális dekor előlappal érkezik, mely bármely szoba hangulatához igazítható! A termékeket ezen felül stílusos tervezés, kompakt méret, rövid csőcsonk, extra csendes működés, energiatakarékos motor, nagy légszállító képesség és hosszú élettartam (40.000 üzemóra) jellemzi, mely magába foglalja a non-stop zavartalan működést is. Modernizálja Ön is konyháját és mellékhelyiségét speciális légáramoltató ventilátoraink segítségével még ma! Korrekt árak, széles választék, Gépészcentrum!