Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Milyen egy modern kádtöltő csaptelep?

A tisztálkodás mindannyiunk számára létfontosságú. De olyan is van, hogy csak azért csobbanunk a kádba, hogy lazítsunk egy kicsit. Azt pedig talán nem is gondolnánk, hogy a kádtöltő csaptelep mindkét esetben óriási jelentőséggel bír. 

 

Nagyon nem mindegy, hogy ez milyen, legalábbis a modern változatainak többféle feltételnek kell megfelelniük. Azon túl, hogy a kényelmünket kell szolgálniuk, az is fontos, hogy megfeleljenek a víztakarékossági szabályoknak. Természetesen a kádtöltő csaptelep arculatának sincs kisebb jelentősége. A kád a legtöbb fürdőszobában központi szerepet tölt be, így nagyon fontos, hogy a hozzá tartozó csap ízlésesen nézzen ki. Vagyis szép fényes legyen.

Erről egy speciális bevonat gondoskodik a modern kádtöltő csaptelep esetében. Ez egyben védi is az általa beburkolt eszközt, ami így nagyon könnyen tisztítható. Az pedig elképzelhetetlen, hogy rozsda jelenjen meg rajta! Egy másik lényeges szempont, hogy a csaptelepünk egykaros legyen. Ez már nem annyira design, sokkal inkább kényelmi kérdés.

Valószínűleg mindannyiunkkal megtörtént életünkben legalább egyszer, hogy csak nehezen tudtuk beállítani az ideális vízhőmérsékletet. A kétgombos csaptelep esetében nem mindig könnyű összehangolni a hideg és a meleg oldal működését. Az egykaros kádtöltő csaptelep leveszi ezt a terhet a vállunkról. Ráadásul akár a könyökünkkel is irányíthatjuk, ami nagyon jól jön, ha mondjuk csupa szappan a kezünk.

Manapság a csapok fontos részét képezi még a perlátor, szaknyelven vízsugárszabályzó. Ez az ügyes kis eszköz a kiáramló víz mozgási energiája segítségével levegőt szív be, majd az ebből képződő levegőgyöngyökkel feldúsítja a kiérkező vízsugarat. Ezzel megnöveli a vízsugár térfogatát, mi pedig nagyobb vízmennyiséget érzékelünk annál, amennyi valójában hozzánk érkezik.

Ennek köszönhetően valószínűleg gazdaságosan fogunk bánni a vízzel. Az automata zuhanyváltó célja szintén az, hogy komfortosabban mosakodhassunk. Ez egy a kádtöltő csaptelep testébe integrált gomb, csupán ezt kell megnyomnunk, ha zuhanyozni szeretnénk.

Tartalomhoz tartozó címkék: kád csaptelep kádtöltő csaptelep