Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Mosogatótálca kínálatunk

Rozsdamentes mosogatótálcák változatos kivitelben a GépészCentrumnál!

A mosogatás mindennapos tevékenység otthon, ezért érdemes úgy felszerelkezni rá, hogy minél egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Előszeretettel ajánljuk minőségi rozsdamentes mosogatótálcáinkat azoknak, akik nem használnak otthon mosogatógépet, és egy megfelelő ’munkaterületet’ szeretnének maguknak biztosítani a konyhában, hogy a mosogatás gyorsan letudható legyen. A mosogatótálcára feltehetjük az éppen mosogatott edényeket, így nem a csapban kell velük szenvedni, hiszen egy szintezett tálcán praktikusan tisztára moshatjuk a nagyobb edényeket, tepsiket és tányérokat is. Minőségi Teka Tegranit, Telma Gránit, Deante Gránit és egyéb gyártmányú mosogatótálcákkal szolgálunk vásárlóink számára, melyekkel tökéletessé tehetik a konyhai infrastruktúrát. A konyhai mosogatótálca egyáltalán nem számít drága kiegészítőnek, hiszen már 15-20.000 forinttól megvásárolhat a GépészCentrumnál egy rozsdamentes, időtálló tálcát, mely sokáig jó szolgálatot fog tenni otthonában. A Teka Tegranit termékeknél használt felületek különösen finom tapintású, természetes hatású, minőségi kialakítással rendelkeznek, mely használatukat kellemessé teszi.

A termékek hosszú élettartamát a magas kvarctartalmú gránit és akril ötvözet garantálja; a pórusmentes, zárt felület víztaszító hatásának köszönhetően pedig kifejezetten könnyű a könnyű és egyszerű a mosogatótálcák tisztítása és ápolása. Előszeretettel ajánljuk Teka termékeinket azok számára, akik hosszú távú befektetést szeretnének tenni egy minőségi mosogatótálcába elérhető áron. A termékek mindig az összes szükséges kiegészítővel érkeznek, ilyenek például a mosogatószifon mosógépcsatlakozóval, a tömítőszalag és a szükséges rögzítőkarmok. A GépészCentrumnál Ön is megtalálja a legjobb minőségű fürdőszobai és konyhai infrastruktúrát elérhető, megfizethető árak mellett. Online felületünkön hatalmas készletből választhat a legjobb csaptelepek, zuhanyzók, szaniterek, csőidomok és egyéb kiegészítők közül! Vásároljon Ön is webáruházunkban és tegye tökéletessé konyháját, fürdőszobáját!