Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Cristadur®

Prémium matt szatén felület

Innováció, szenvedély. A továbbfejlesztett képlettel a CRISTADUR® még rugalmasabb, még törésbiztosabb, még tartósabb, könnyebben tisztítható - és így még értékesebb.

Úttörő - most és a jövőben

Az egyedi prémium felület kemény, tartós, élelmiszerre ártalmatlan és könnyen tisztítható. 15 év garancia a csúcsminőségű termékekre, melyek Németországban kézileg készültek. Az egyedi selymes érintés kiállja az állóképesség tesztet.

Teljesen fenntartható, igazi prémium

A CRISTADURE®-ral a világ első kvarc kompozit mosogatója jött létre, mely 99% természetes, megújuló vagy újrahasznosított nyersanyagokból készült és erős színekben ragyog.

Bajorországban készült prémium minőség

A CRISTADURE® felület nem csak díjakat, hanem a felhasználók szívét is elnyerte, köszönhetően annak, hogy a termékek tetszetősek és csúcsminőségűek. Kézzel készültek Németországban természetes kvarc homokból (a gránit legkeményebb összetevője).

Számos fejlesztett funkció a személyre szabott mosogatókhoz

Az öblítő felület lehetősége és a speciális prémium funkciók kiegészítése, mint például a Comfotouch elektromos felugró vezérlés vagy az Indutherm fűthető csepptálca tovább fokozza a mosogató területet és ragyogóvá teszi a mosogatót

Termék szűrés

méret
beépítési méret
szín
típus
Rendezés:
Beszerzési idő: 1 hét
109.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
119.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
119.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
129.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
129.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
129.990 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
109.990 Ft