Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Ravak Nexty zuhanyfülkék: nyers elegancia modern fürdőszobákba

Ravak Nexty zuhanyfülkék: nyers elegancia modern fürdőszobákba
A Ravak Nexty termékcsalád stílusos és letisztult megjelenésű, minőségi anyagokból készült zuhanyfülkéit modern fürdőszobákba tervezték. Nézzük, mit érdemes tudni róla!

A Ravak Nexty termékcsalád stílusos és letisztult megjelenésű, minőségi anyagokból készült zuhanyfülkéit modern fürdőszobákba tervezték. Nézzük, mit érdemes tudni róla!

Letisztult vonalak, modern minimalizmus

A Nexty termékcsaládot Krystof Nosal cseh designer álmodta meg. Az ID Design Award és az EDIDA, valamint más neves szakmai díjakat is elnyert tervező most is kitett magáért. A legújabb lakberendezési trendekre és az egyszerűségben rejlő szépségre alapozta munkáját. És milyen igaza van, hiszen a Ravak legújabb zuhanykabinjának esztétikuma abban rejlik, hogy megjelenése nem harsány, robusztus és tolakodó. 

Könnyed és egyszerű, mégis stílusos megjelenését a vékony, de minőségi paneleknek, és a nagy üvegfelületeknek köszönheti. Ehhez a légies megjelenéshez hozzátartozik, hogy a legújabb trendekhez igazodva zuhanytálca nélküli, walk in zuhanykabinokhoz tervezett panelekből és ajtóból áll, tehát nincs szükség hozzá zuhanytálcára. 

A Nexty zuhanykabinokat többféle színben és kialakításban lehet beszerezni, ezért minden enteriőrbe meg lehet találni a tökéletes darabot. A feketét az indusztriális stílusú designer fürdőszobákba szoktuk javasolni, míg egy világosabb panel kiválasztásával az elegáns modern stílushoz igazodunk. Ebben az esetben márványhatású csempét, elegánsabb kiegészítőket is választhatsz. De a minimál vagy épp a skandináv stílus letisztult fürdőszobáiban is jól mutatnak a Ravak új zuhanykabinjai. Ráadásul nagyon könnyen testreszabhatóak, ezért könnyen idomulnak az adott enteriőrhöz.

A Ravak Nexty zuhanyfülkék változatai: színek és formák

Az ötletes tervezésnek köszönhetően tulajdonképpen magadnak rakhatod össze a zuhanyfülkét. Ha épített zuhanykabinról van szó, melynek két oldala fal, akkor elég egy zuhanyajtót venned, a megfelelő, fürdőszobádba illő színben. De félköríves, sarokba építhető kabint is kialakíthatsz. vagy épp egy negyedköríves darabot illeszthetsz az előre megtervezett helyre. 

A klasszikus, háromoldalú, szögletes zuhanykabinról se feledkezzünk meg, hiszen a Ravak Nexty kollekciójában ez a változat is megtalálható. 

Ha pedig a színeket nézzük, ismét visszaköszönnek a legújabb lakberendezési trendek. Az indusztriális, azaz loft stílus által ihletett fekete keret nagyon ütős kontrasztot tud alkotni a világosabb kiegészítők mellett. Aki bátor, ügyesen operálhat a fekete színnel, és hatásos enteriőrt rendezhet be a fürdőszobában. 

A fekete mellett fehér szín is található a kínálatban, melynek kontraszt teremtés helyett pont ennek ellentéte a feladata: a világos fürdőszobába olvadva minél légiesebbé tenni az összhatást. Emellett fehér-szatén, valamint klasszikus króm színben is kapható a Ravak új zuhanykabinja. 

A zuhanykabinok anyaga

A Ravak Nexty zuhanyfülkék anyagai is említést érdemelnek. Maga az üvegfelület 6 mm vastag edzett üvegből készül, melynek felületkezelése AntiCalc technológiával történik. Ennek köszönhetően sokkal könnyebb lesz karbantartani a felületet, és a vízkő sem tud lerakódni rajta. A fogantyúk, zsanérok és küszöbök sárgarézből és Zamacból készülnek, mert ezek az anyagok képesek a felületükön megtartani a krómbevonatot. 

A zuhanykeretek kialakításuknak köszönhetően a forró víznek, gőznek, magas páratartalomnak is ellenállnak. Emellett 1,2 mm vastagságú belső megerősítéssel rendelkező ötvözött alumínium profilokból készülnek.

A profizmus a részletek megtervezésében rejlik

Egy gyártó profizmusáról az árul el a legtöbbet, ahogy a részleteket megtervezi. A minőségi anyagválasztás mellett ugyanis ez az aspektus lehet még fontos jelzője egy-egy márka minőségének. A Ravak Nexty zuhanykabinok esetében például itt vannak a modern kialakítású forgópántok és fogantyúk. A zsanérok, azaz pántok esetében az erősen ötvözött acél alkatrészeket jó minőségű tok veszi körbe, a gyártó és a tervező pedig ezzel a pántos megoldással elérte, hogy az ajtónyitás egyszerű és zajtalan legyen. Az ergonomikus fogantyúkat pedig saját elképzelésed szerint rögzítheted.

Minket elvarázsolt ez a precízen és stílusosan megtervezett zuhanykabin. Melyet a gyártó azoknak szánt, akik szeretik a stílust és a minőséget. Ha neked is megtetszett a Ravak Nexty nyers eleganciája, akkor nálunk megrendelheted!

Tartalomhoz tartozó címkék: zuhany zuhanykabin