Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Kád

Fürdőkádak széles választékát találja webáruházunkban. A kád kiválasztásánál fontos szempont a rendelkezésre álló hely, illetve funkció is. Az anyaga szerint lehet akril és lemez, valamint kialakítása szerint sarok, egyenes, aszimmetrikus vagy szabadon álló.

A kádakhoz rendelhet kiegészítőket, kádparavánt, fejtámlát, kapaszkodót.

Akril kád a modern dizájn

Amennyiben éppen kád vásárlása előtt áll, de még se formai, se más kritérium nem ötlött fel, akkor mindenképpen nézzen körbe a Gépész Centrum webshopjában, hiszen a változatosság kedvéért a széles kínálatunk mindenre kiterjedő alapossággal nem csupán a kádaknak nyújt tucatnyi lehetőséget függetlenül a mérettől, formától és színtől, de még a kiegészítőket is garantálja egy helyen! A két nagy kád típusból - vagyis lemez és akril kád, oldalunkon a kádakat forma szerint rendeztük alkategóriákba, hogy könnyebb legyen a választás. Önnek tehát csupán annyi a dolga, hogy kiválassza, melyik forma áll legközelebb igényeihez - és melyik az a típus, melynek praktikus az elhelyezése.

Egyenes kád lesz a befutó, esetleg sarokkád, és az sem másodlagos,  ha van-e sarokülő, vagy éppen az dobná fel igazán a fürdőszobát, ha egy különleges, egyedi alakú kád kerülne be díszként, melyet akár még a hercegnők is megirigyelhetnek? Ne habozzon, kattintson, és válasszon a beépíthető vagy szabadon álló verziók közül, s a kiegészítőket se felejtse el megnézni, hogy a kapaszkodó és kádparaván mellett példának okáért egy fejtámla is kiegészíthesse a kényelmet.

Fentebb felvetült két kifejezés, az akril és a lemez kád, így azoknak, akik még nem tudják, melyiknél mire érdemes odafigyelni, egy gyors felsorolást ejtünk. Az akril kádak vitathatatlan előnye, hogyan roppant könnyen melegszik fel, hozzáérve sincs hideg hatása az embernek, s a felengedett víz hőmérsékletét is sokkal inkább megtartja. Ezzel szemben a lemez kádak jó tulajdonsága, hogy a természetes anyagokból történő előállításának köszönhetően környezetbarát címkét érdemel.

Ne feledje, a Gépész Centrumnál ingyenes a házhozszállítás, amennyiben 50.000 Forint felett vásárol!