Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Akril szabadon Álló kádak

Egyedivé varázsolhatja fürdőszobáját a különleges kádakkal.

Formájában és elhelyezésükben is kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. A szabadon álló kádak nagyon jól mutatnak a nagy térben, és egy szabadon álló kádcsapteleppel kombinálva különlegessé teszi fürdőszobáját. Választhat többszemélyes kádakat ill. kör, félkör alakú, beépíthető akril kádakat is.

Termék szűrés

Gyártó
Típus
Hosszúság
Szélesség
Anyag
Szín
Rendezés:
Szállítási idő: 1 hét
430.390 Ft
Megszűnt termék
132.790 Ft
Szállítási idő: 2 hét
123.390 Ft
Megszűnt termék
150.790 Ft
Szállítási idő: 2 hét
174.290 Ft
Megszűnt termék
299.090 Ft
Megszűnt termék
416.490 Ft
Megszűnt termék
269.190 Ft
Rendelhető (max. 12 hét)
435.690 Ft
Szállítási idő: 2 hét
180.390 Ft
Megszűnt termék
152.990 Ft
Rendelhető (max. 5 hét)
579.490 Ft

Akril különleges, szabadon álló kádak

Varázsolja Ön is egyedivé fürdőszobáját különleges kádjainkkal. Tekintse meg bő kínálatunkat, mert nálunk nemcsak formájában, hanem elhelyezésükben is kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szabadon álló és egyéb kádat. A nagyobb térben nagyon jól néznek ki a külön álló kádak, melyek szintén szabadon álló kádcsapteleppel kombinálva igazán különlegessé teszik fürdőszobájának hangulatát. Dobja fel Ön is a hangulatot otthonában ezzel a megoldással. Nálunk talál többszemélyes kádakat is, legyen szó kör, félkör alakú, beépíthető akril kádakról. Vannak kádjaink, melyek keskeny, íves vonallal rendelkeznek sarkok nélkül. Öntött, akril kádjaink nem hajlanak meg, formatartóak, és nem is repedeznek. A minőségi akril számos előnye az is, hogy jóval melegebb és lassabban hűl ki maga a kád. A szabadon álló kádak gyakorlatilag bárhol elhelyezhetőek: szoba szélére vagy közepére, esetleg dobogóra is felszerelhetőek. Ezeknek a kádaknak a kisebb szerkezetüknek köszönhetően könnyebb a telepítésük. A különálló kádak esetében a kádláb a kád részét képezi, és ezáltal a kádfenék megerősítéséhez van szerelve.

A lefolyóról általánosságban elmondható, hogy a kád közepén kap helyet, melynek köszönhetően akár két személy is fürödhet egyszerre benne. Ezek a kádak rendelkeznek üvegszál merevítéssel a tökéletes merevség érdekében és hófehér színezetűek. Érdemes az adott kádra klikkelve megnézni a pontos leírásokat, mert például van olyan külön álló kád, mely kádparavánnal, hidromasszázs rendszerrel és H2O Color színterápiával nem szerelhető fel. Fontos továbbá megjegyezni, hogy ezeknél a termékeknél a víz- és lefolyó csatlakozást a padlóból kell kiépíteni. A kádak általában rendelkeznek beépített le- és túlfolyóval és a padlón álló kádcsapteleppel kombinálhatóak. 10 év garancia jár mellé, így biztos, hogy jó vásárt csinál, ha a minőséget választja. Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb kádat, ha felkeres minket akár személyesen Debrecenben, vagy telefonon, e-mailen. Várjuk sok szeretettel!