Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

MARMY fürdőszobabútorok

A Code függesztett fürdőszobabútor család ismertetőjegye a letisztult, minimalista olasz dizájn formavilág, a fronton végigfutó előlapok, valamint a fiókok élébe rejtett, szolid fogantyú kiképzés. Praktikus belső kialakításával és modern megjelenésével jól illeszkedik napjaink fürdőszoba enteriőrjébe. Az alsó szekrény fiókjait teljesen ki lehet húzni, becsukáskor pedig hangtalanul lefékezi és behúzza magát. A felső fiókban műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó számára, így hagyományos szifonnal is beépíthetők. A bútor felszerelését és bekötését megkönnyíti, hogy a fiókok nem érnek végig a korpusz belsejében, mögöttük 8-9 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

3 féle fa mintázatú laminált, ill. egy fényes festett fehér felület közül választhatunk. A laminált lapok vízálló, poliuretán élzárási technológiával készülnek. A festett elemek pedig 4 rétegben vannak festve, melyek közül a legfelső réteg a lakkozás, amely vízlepergetővé teszi a felületet. A fogantyúk matt fekete és fényes króm színben választhatók a bútorokhoz.

Az alsószekrényekhez rendelhetők kiegészítő faliszekrények 2 féle méretben, valamint tükrök is. A bútorok összeszerelt állapotban érkeznek.

Rendezés:

MARMY tükör LED világítás (LF-fekete) 30 cm

Beszerzési idő: kb. 3-4 hét
26.390 Ft