Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Piszoár

A vizeldéket leginkább nyilvános illemhelyeken szokás kialakítani, de már egyre több fürdőszobában találkozhatunk vele.

Falra szerelhető kivitel a legelterjedtebb. Manapság egyre divatosabbak a mozgásérzékelővel ellátott, automatikus öblítő rendszerrel üzemelő piszoárok.

Kiegészítő termékek is megtalálhatóak áruházunkban (öblítő szelepek, rögzítők, elektromos vizelde öblítők, szifonok).

Praktikus, higiénikus és esztétikus piszoárok, melyek akár otthonában is elhelyezhetőek 

Vizeldével általában nyilvános illemhelyen találkozhatunk. Ilyen helyeken alapvető fontosságú, hogy legyenek ilyen megoldások. Ám ezen kívül egyre több család használ ilyen megoldásokat a fürdőszobájában is. Irodákban is sokszor találkozhatunk velük. Általában falra szokták elhelyezni a vizeldéket és manapság egyre népszerűbbek azok a megoldások, melyek mozgásérzékelővel és ezen kívül automatikus öblítő rendszerrel vannak ellátva. Válassza ezt a modern megoldást és ezen kívül kiegészítő termékeket is talál webáruházunkban. Ebbe a kategóriába tartoznak kiegészítésként az öblítő szelepek, elektromos vizelde öblítők, rögzítők, és szifonok is. Vannak felső és hátsó bekötésű termékeink is. Az Alföldi és Duravit piszoárok nagyon olcsón érhetőek el nálunk, a GépészCentrumnál. Érdemes a férfiak számára ilyen praktikus megoldásban gondolkodni. Ezzel a nem mindennapi alkalmatossággal Ön is kiegészíthető otthoni fürdőszobáját. Bérházakban, szállodákban is sokan emellett a termék mellett teszik le a voksukat.

Fontos megemlíteni, hogy az Alföldi és Duravit piszoárjaink kifogástalanul üzemelnek és rendkívül jó, tartós anyagokból készülnek el, így tekinthetünk rájuk egyfajta hosszú távú beruházásként is. A felső vízbekötésű megoldások esetében elmondható, hogy ezek a megoldások kiegyensúlyozott megjelenésűek és jóformán bármilyen környezetbe jól illenek. Gyakorlatilag bárhová fel lehet őket szerelni. A hosszú évek tapasztalatai alátámasztották a megbízhatósággal kapcsolatos elvárásokat is. Példának okért a bevonat minőségi kifogástalan technológiával készül el, és a megfelelő tisztítással sok éven át megóvja a felületet, bármilyen korróziótól, anyagromlástól. Ha szeretné elejét venni az otthoni vitáknak, melyek a nem visszahajtott wc ülőkék miatt alakulnak ki, akkor megfelelő választás lehet, ha megrendeli piszoárunkat. Persze nagyon fontos, hogy a megfelelő magasságban helyezzék el azt a falon. Mindenesetre biztos lehet benne, hogy praktikus, esztétikus és higiénikus megoldás is egyben. Válasszon termékeink közül és rendelje meg tőlünk azt a megoldást, mely a legpraktikusabb az Ön számára.