Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

WC csészék

A megfelelő WC csésze kiválasztáshoz figyelembe kell venni, milyen kialakításút szeretnénk. Válogasson fali, álló és monoblokkos termékek közül, melyek lehetnek mély, illetve lapos öblítésűek is. Felszerelés szempontjából fontos, hogy a WC csésze kifolyása hol helyezkedik el, hátul vagy alul.

Újdonságnak számítanak a perem nélküli wc csészék, melyek tisztán tartása egyszerű és öblítése kevesebb vizet igényel.

Termékválasztékunkban megtalálja, amire szüksége van.

Rendezés:
Szállítási idő: 1 hét
47.090 Ft
Megszűnt termék
11.190 Ft
Megszűnt termék
54.090 Ft
Szállítási idő: 1 hét
37.490 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
127.190 Ft
Ideiglenes készlethiány
14.990 Ft
Szállítási idő: 1 hét
36.490 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
122.890 Ft
Szállítási idő: 1 hét
41.690 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
115.490 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
18.690 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
18.590 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
19.290 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
21.090 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
16.790 Ft
Szállítási idő: kb. 2-3 hét
42.090 Ft
Ideiglenes készlethiány
21.790 Ft
Külső raktáron (1-3 munkanap)
43.290 Ft 32.390 Ft

Minőségi mélyöblítésű wc-k az Alfölditől!

A modern háztartásokban általában mély- vagy laposöblítésű wc-kkel lehet találkozni. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai, és inkább preferencia kérdése, hogy manapság ki melyiket választja. A mélyöblítésű wc-k már sok évtizede igen népszerűek és Alföldi termékeink is igen kedveltnek számítottak a vásárlók körében az elmúlt időszakokban. Miért? Azért, mert megbízható, minőségi termékek, melyek életreszóló beruházásnak számítanak a modern háztartásba. Mindezt ráadásul elérhető áron, minőségi szolgáltatások társaságában. A Gépészcentrum már sok éve azon dolgozik, hogy vásárlóit minőségi fürdőszobai megoldásokkal lássa el. A legjobb termékeket forgalmazzuk olyan gyártóktól, akiknek megbízhatósága megkérdőjelezhetetlen, és mindig minőségi termékeket biztosítanak. Előszeretettel ajánljuk Önnek is Alföldi termékeinket, ha megbízható és praktikusan beépíthető mélyöblítésű wc-t keres felújítandó lakásba vagy jelenlegi otthonába. Ezekkel a termékekkel biztosan lehet kalkulálni új házak építésénél is, ráadásul rengeteg különböző kivitelben is elérhetők tartály szempontjából. Választhat hagyományosan falra szerelt és falba épített tartályok közül is, hiszen webáruházunkban összességében több, mint 40 termék áll rendelkezésére wc-k terén.

A mélyöblítéses wc-k egyébként jól jöhetnek olyan háztartásokban, ahol a mellékhelyiségben nincs kialakítva külön elszívó rendszer. A mélyöblítéses wc-knél ugyanis a vízszint magasabban van, ezáltal a szagok megfogásában is hatékonyabbak, mint a laposöblítésű társaik. Mindkettő praktikusan használható természetesen, azonban kicsit mást nyújtanak. A Gepeszcentrum.hu-nál Ön is garantáltan megtalálja azt a szanitert fürdőszobájába és mellékhelyiségébe, mely ideális otthonába. Előszeretettel ajánljuk bármely Alföldi termékünket, hiszen ezek a wc-k bizonyították időtállóságukat és minőségüket az évek során. Termékeink elérhetők monoblokkos és kombipack-os kivitelben is, különböző tartályokkal és felszerelhetőségi opciókkal. Elérhető árak, megbízható termékek, Gépészcentrum!