Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

5 zuhanyfülke-zuhanyszett kombó, amelyek tökéletesek együtt

5 zuhanyfülke-zuhanyszett kombó, amelyek tökéletesek együtt
Hogyan tervezz zuhanyfülkét? Milyen csaptelepet válassz a zuhanykabinhoz? Mi a helyzet a zuhanyszettel, az esőztetőfejjel? Hova milyen passzol? Hoztunk 4 kombinációt, melyek segítségedre lehetnek!

 

1. A vagány

 Radaway Modo New Black II. + Ferro Kanto

Kezdjük a nagyon ütős ipari stílussal. Persze bármilyen térben jól mutat a masszív, fekete kerettel rendelkező walk in zuhanykabin. Ez a Radaway Modo New Black II Frame walk in zuhanyfal, mely igazán vagány megoldás. Egy fekete pengefal, amely falra szerelhető. Ez azt jelenti, hogy az edzett üvegből készült oldal és a fal alkotja majd magát a zuhanykabint, amelynek a másik két oldala nyitott, ha csak nem sarokba építed. Egyébként a zuhanyfal 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készül, mely Easy Clean vízlepergető bevonattal van ellátva. 

Ennek a besétálós zuhanykabinnak éppen az a lényege, hogy közvetlenül a burkolatra építjük, ezért a víz kifolyhat(na) a zuhanykabinból, ha nem használunk hozzá folyókát. Persze ha ilyen zuhanykabint tervezel, akkor érdemes enyhe lejtést adni az adott helyen a talajnak, és erre alkalmas folyókával ellátni a padlót. Ilyen például a Styron zuhanyfolyóka, melyet azért választottunk ehhez a szetthez, mert vagány, fekete kialakítása tökéletesen illik ehhez a zuhanykabinhoz.  

Ha pedig egységes stílusra és kényelmes használhatóságra törekszünk, akkor a Ferro Kanto Verde Line black zuhanyszettet javasoljuk. A szögletet fejzuhany tökéletesen kiegészíti a Radaway profil stílusát, ehhez pedig még hozzá jön a fekete szín. Így aztán zseniális látványt nyújt majd az ajánlott termékek kombinációja, és arról sem feledkezzünk meg, hogy mind a Ferro, mind a Ravak termékek nagyon tartósak, kialakításuk átgondolt. Például a Kanto zuhanyrúd állítható fali rögzítési ponttal rendelkezik, azaz a meglévő furatokhoz tudod állítani. Emellett a csúszka magassága és dőlésszöge sem fix. 

2. A letisztult

Wellis scorpio zuhanykabin+ Wellis Silver zuhanypanel 

A Wellis Scorpio zuhanypanel polírozott alumínium kerettel, krómozott acél tartókonzollal és fogantyúkkal rendelkezik. Az ajtó nyitáskor megemelkedik, és 6 mm vastag biztonsági üveg betét található benne. Mégis legnagyobb előnye gyönyörű, félköríves hajlított formája, letisztult, szemet gyönyörködtető stílusa. Aki meglátja ezt a gyönyörű zuhanykabint, rögtön beleszeret. Nem véletlenül, hiszen minden fürdőszoba méltó dísze, na és persze praktikus eleme lehet. Beépítéséről érdemes megnézni ezt a videót, mely nem csak technikailag nyújt segítséget a témában, de azt is láthatod, hogy mennyire stílusos és látványos zuhanykabinról van szó.

Ehhez a látványos megjelenésű zuhanyfülkéhez mi például a Wellis Silver zuhanypanelt javasoljuk, melynek modern megjelenése nagyon látványos adalék lehet. Az összhatás lenyűgöző, a kényelem pótolhatatlan. A Wellis Silver zuhanypanel termosztátos, és tűfúvókás élményzuhannyal ellátott zuhanyoszlop dobja fel a tisztálkodást, így az esti rutin igazi élménnyé válik. 

A kép illusztráció

3. Modern elegancia

Ravak Smartline zuhanyzóhoz Ravak Termo 100 zuhanyoszlop

Ravak Smartline négyrészes, negyedköríves, kifelé nyíló zuhanykabin, mely  két egyenes oldalfalból és két íves ajtóból áll. Hogy ez mit jelent? Elegáns, íves megjelenést, széles belépőnyílást, és helytakarékos megoldást. Úgy, hogy egyáltalán nem érzed kicsinek a fürdőszobádat, vagy a zuhanykabinodat. Mert a zuhanykabin formája, a szinte észrevehetetlen, diszkrét profil azt eredményezik, hogy légies és tágas hatást keltsen a zuhanyzó. A Ravaktól már megszokott edzett biztonsági üveg, valamint a vízkövesedést gátló anticalc réteg, na és persze az 5 éves garancia is mind a minőség bizonyítékai. 

Mi ehhez a zuhanykabinhoz a  Ravak Elipso Pro Chrome zuhanytálcát  javasoljuk, mely speciális csúszásgátló felülettel van ellátva, padlóba is süllyeszthető, de akár a burkolatra is ragaszthatod. Extra lapos felülete a letisztult megjelenést, az egyszerű modernizmust erősíti. 

Ehhez a zuhanykabinhoz pedig a Ravak Termo 100 zuhanyoszlopot javasoljuk. Stílusos sárgaréz csaptelep test, krómozott felülettel, automata zuhanyváltóval, és állítható magasságú zuhanyfejjel. Kerek esőztetőfejjel maxolja ki a stílusbeli tökéletességet, harmóniát alkitva az elegáns Smartline kabin kecsességével. Amiről pedig szintén nem szabad megfeledkezni: ez a termosztátos megoldás víz- és energiatakarékos.

4. A szögletes formák kedvelőinek

Radaway Espera zuhanykabin Strohm Teka Soller termosztátos zuhanyszettel

A Radaway Espera felsőgörgős zuhanykabin, tolóajtóval kialakított, szögletes, modern megjelenésű, látványos zuhanyzó. Az eredeti zuhanykabin meghosszabbítva már nagyon nagy teret ad, hiszen így 100 cm + 70 cm-es zuhanyzód lesz. Ehhez Espera oldalfallal kell kiegészítened. Radaway Delos C szögletes akril zuhanytálcát ajánlunk hozzá. Padlósíkra építhető, 15 cm magas, 1 cm mély, szögletes zuhanytálcáról van szó, melynek így megjelenése tökéletesen illeszkedik a Radaway Espera kabin modern vonalaihoz. 

A Strohm Teka Soller termosztátos zuhanyrendszer kiváló adalék lehet ehhez a zuhanykabinhoz. Kecses, egyszerű vonalvezetése, és szögletes esőztetője, valamint szintén szögletes formákkal játszó kézitusolója látványosan illenek az Espera formavilágához. Ha kíváncsi vagy erre a látványos megjelenésű zuhanyrendszerre, akkor érdemes végignézned a videót a Teka Sollerről.

5. Az elegáns

Aqualine Pilot nyíló duplaszárnyas zuhanyajtó +Ravak pivot

Aqualine Pilot duplaszárnyas zuhanyajtót főleg épített zuhanyokhoz javasoljuk. Előfordul, hogy a zuhany keretét mi terveztük meg, a két párhuzamos fal közé pedig csak egy egyenes, látványos zuhanyajtóra van szükségünk. Ilyen esetben nagyon jó választás lehet az Aqualine Pilot duplaszárnyas ajtaja. Pont a dupla szárnynak köszönhető az az extra elegancia, amely egy ilyen épített zuhanykabin sajátja lehet. Wellis Glam zuhanypanelt javaslunk hozzá. Miért? Mert 2x32 fúvókás élményzuhannyal rendelkezik, valamint 60 fúvókás esőztető fejzuhannyal. A rozsdamentes tükörfényes acél paneltest és az említett hidromasszázs elegendő ahhoz, hogy rögtön magunkénak akarjuk ezt a profi terméket. Emellett pedig az egyszerű, mégis elegáns zuhanyajtókhoz nagyon jól illik ez a modern formavilágú fali zuhanyszett. 

Ha az általunk összeválogatott szettek felkeltették a figyelmedet, akkor igazából csak a linkelt termékek összekattintgatása hiányzik, és nem sokára a saját fürdőszobádban tudhatod őket! Ha kérdésed van, keress minket bátran!