Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Ravak Puri csaptelep

PURI, a díjnyertes csaptelep trió

Krystof Nosal designer idén sem okozott csalódást, ugyanis az általa tervezett mosdó-, kád-, és zuhanycsaptelep hármas néhány hét alatt nemzetközi szinten is népszerű, iF Design Award kitüntetéssel rendelkező csaptelepekké váltak! Ez az eredmény már csak azért is számít kiemelkedőnek, mert a harminctagú nemzetközi szakértőkből álló zsűri több szempontot is figyelembe véve szavazza meg a végső győztest, az innováció, a kidolgozottság, az egyediség és a design alapján.

Minimal megjelenés, stílusos kialakítás, praktikus funkciók és kiemelkedő minőség jellemzi a PURI csaptelep-sorozat minden egyes tagját.

Kiemelve egyet az innovatív megoldások soraiból a kádcsaptelepre szegeződik a figyelem, amely speciális elforgatható váltós kád/zuhany kartussal rendelkezik   –  a kar balra fordításával a kád, míg jobbra fordításával a zuhany hőmérséklete szabályozható.

Termék szűrés

Típus
Szerelési mód
Nyitás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok
Rendezés:
Raktárunkban
32.590 Ft
Rendelhető (max. 5 hét)
52.890 Ft