Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

M2

Modern, geometrikus formák

A Kludi M2 kecses, egyenes vonalvezetése tökéletesen illeszkedik a modern konyhai környezetbe, ugyanakkor praktikus és magas szintű kényelmet biztosít.

Minimalizmus és egyenes vonalvezetés

A Kludi M2 termékcsalád a leglényegesebbre csökkentett dizájnjával emelkedik ki. A lekerekített test, a lapos kifolyó és a párhuzamosan kiemelkedő kar kecsességet sugároz.

Bőséges hely a mosogatónál

Modern funkciókat kínál a konyhai mosogatókhoz. A mosogatónál szükséges térről és az extra kényelemről a magasan lévő, 360°-ban elforgatható kifolyó gondoskodik.

360°-ban elforgatható kifolyó

Több helyre van szükség a mosogatónál? A Kludi M2 ideális megoldás.

Egyszerű és gyors telepítés

"Minden részletében továbbfejlesztjük" - ezen igénynek akart a Kludi megfelelni. A csaptelepek további innovatív funkcióval lettek ellátva, melyek megkönnyítik a beszerelést: DO-IT® - hosszabb, rugalmas gégecső (min. 460 mm), FIX-IT® - gyors és egyszerű talprögzítés abszolút biztos tartással.

Műanyagmentes csomagolás

A Mix csaptelepek csomagolása során az egyszer használatos műanyag helyett kizárólag újrahasznosítható kartondobozokat és bioalapú csomagolóanyagokat használnak.

Rendezés:

KLUDI M2 bajonettzáras mosogatócsap

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
92.890 Ft

KLUDI M2 mosogatócsap

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
64.990 Ft