Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Osztó gyűjtők, elosztó szekrények

Rendezés:
Raktárunkban
85.590 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
23.790 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
21.390 Ft
Raktárunkban
1.490 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
19.790 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
2.290 Ft
Nagyker raktárban (1-3 munkanap)
14.590 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
25.090 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
26.990 Ft

Osztó gyűjtők és egyéb kiegészítők

A GépészCentrumban biztosan megtalálja azt, ami az osztó gyűjtőkkel kapcsolatos, hiszen óriási kínálat várja. Kiváló minőségű megoldások lelhetőek fel honlapunkon, melyek a reális árral találkoznak. Kettő-tíz körös osztó gyűjtők közül válogathat, de vannak ezen kívül egyéb megoldások is. Kiegészítők gyanánt megtalálja nálunk az elosztó szekrényt, eurokónuszos csatlakozót és hőszigetelést is, melyek az osztó gyűjtőhöz készültek el.  Ennek köszönhetően egy helyen mindent megtalál webshopunkban. Az adott termék kapcsán fellelhetőek a pontos paraméterek is, így könnyedén el tudja dönteni, hogy szüksége van rá, vagy sem. Példának okáért az osztó gyűjtők tekintetében a következő információkat tettük közzé: a fűtéshez történő felület nagysága, a felszereltség mértéke (általában teljesen felszerelt, használatra kész). Ezen kívül megtalálja az információt a körök számáról is, illetve a csatlakozással kapcsolatos infókat, hiszen lehet például külső menetes csatlakozású az elzáró szerelvénnyel. Az osztásközt milliméterben közöljük. Fontos megjelölni a töltő-ürítő légtelenítők helyzetét, mely általában a másik végén helyezkedik el.

Emellett a tömítés is meg van jelölve, ha azzal is rendelkezik az alkatrész. A szelepmozgató pedig nem szokott tartozék lenni, de erről is talál némi adatot az aloldalunkon. Ez alapján az összes lényeges dolgot összegyűjtöttük, hogy pár perc alatt megtalálja azt, amit éppen keres. Emellett kialakítottunk olyan keresőt, mely gyártó, illetve elnevezés, ár, értékelés és elérhetőség alapján is rendezi a termékeket. Természetesen ezen kívül egy normál kereső is elérhető website-unkon. Ha ennek ellenére segítségre van szüksége, írjon e-mailt, de személyesen Debrecenben is szeretettel látjuk. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni Önnek, illetve segítségére lenni.  Szakképzett kollégák várják szíves megkeresését, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek!