Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Zuhanyfolyókák és padlóösszefolyók

A zuhanyfolyóka kiválasztásánál fő szempont a méret, illetve a vízelnyelési mennyisége, valamint meg tudjuk választani a folyóka rácsának mintázatát is. Vannak olyan kialakítású folyókák, amelyek burkolhatóak, így beleolvadnak a csempe mintázatába.

Rendezés:

RAVAK Runway zuhanyfolyóka (rozsdamentes acél)

Rendelhető (max. 5 hét)
67.590 Ft

RAVAK Chrome zuhanyfolyóka (rozsdamentes acél)

Beszerzési idő: 1 hét
107.190 Ft

WELLIS W-Drain zuhanyfolyóka, Flat ráccsal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
44.590 Ft 37.590 Ft

WELLIS W-Drain zuhanyfolyóka, Square mintázatú ráccsal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
44.590 Ft 37.590 Ft

WELLIS W-Drain zuhanyfolyóka, Dots mintázatú ráccsal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
44.590 Ft 37.590 Ft

WELLIS W-Drain Flat padlóösszefolyó

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
35.090 Ft 29.590 Ft

WELLIS W-Drain zuhanyfolyóka, Linear mintázatú ráccsal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
44.590 Ft 37.590 Ft

WELLIS W-Drain Square padlóösszefolyó

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
29.390 Ft

OMP TEA Esseflow padlóösszefolyó rosttal, inox

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
96.990 Ft

STYRON ZUHANYFOLYÓKA - avagy mi is ez tulajdonképpen?

Amennyiben eldőlt már,  hogy a fürdőszobában nem kád foglalja majd el a fő helyet, hanem egy zuhany kialakítása lesz a befutó, de a zuhanytálca helyett inkább a sima zuhany építésén gondolkodik, garantáltan szüksége lesz egy lefolyókára is, mely elvezeti a vizet, erre pedig nem mást ajánlunk, mint a kínálatunkban megtalálható Styron zuhanyfolyókát! Azoknak, akik még újak a szaniterek világában, a Gépész Centrum egy gyors fogalommagyarázattal szolgál: a folyóka nem más, mint az az eszköz, mely a zuhanyzóban a víz elvezetéséért felelős.

Styron zuhanyfolyókánk a kedvező ára mellett garantálja, hogy a használat során végig rozsdamentes marad - lévén, hogy alapanyaga műanyag, ráadásul még a tisztítás is gyerekjáték! Ami pedig a kellemetlen szagokat illeti: hála a száraz bűzzárnak bizony nem kell rossz illatoktól félni aktív és hosszú távú használat esetén sem. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a rácsozás mintáját, melyet akkor lát majd, ha a zuhanyban lehajtja a fejét, Mi pedig garantáljuk a minőséget a Styron folyókáinkkal.

Fontos, ahogyan csaptelepet és kádat sem ideiglenesen, rövid távra választ az ember - jobb esetben, úgy a folyókánál is érdemes figyelembe venni, hogy hosszabb távra terveződik a használata, s mint ilyen, a minőségi termék éri meg jobban a megtérülést tekintve. Hiszen jobb egyszer beruházni egy komolyabb berendezésre, mint a lötyögő, mozgó, minőségben lentebb lévő termékekkel szenvedni, míg a kínálatunkban fellelhető darabokkal is élvezhetné a kényelmet.

Amennyiben a weboldalunkon eléri a rendelése a minimum 50.000 Forintos határt, megrendelését ingyen kiszállítjuk! Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, ne habozzon, lépjen kapcsolatba Velünk elérhetőségeink bármelyikén, s szakértő kollégáink állnak rendelkezésére!