Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

H2O zuhanykabinok

Rendezés:

H2O Comfort DWJ zuhanyajtó

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
98.490 Ft

H2O Comfort A íves zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
134.990 Ft

H2O Comfort C szögletes zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
134.990 Ft

H2O Comfort E íves zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
145.490 Ft

H2O Comfort D szögletes aszimmetrikus zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
145.490 Ft

H2O Comfort S oldalfal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
76.490 Ft

H2O Comfort Black A íves zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
147.990 Ft

H2O Comfort Black DWJ zuhanyajtó

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
107.990 Ft

H2O Comfort Black C szögletes zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
147.990 Ft

H2O Comfort Black S oldalfal

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
84.990 Ft

H2O Comfort Black D szögletes zuhanykabin

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
155.990 Ft

Maximális kényelem és élmény a H2O Projecta szögletes zuhanykabinokkal!

A fürdőszoba sokunk számára olyan helyiség, ahol esténként egy kicsit kikapcsolódhatunk és relaxálhatunk. A mindennapi tisztálkodást is fontos, hogy olyan környezetben végezhessük, mely számunkra ideális. A zuhanykabinok rendkívül népszerű választásnak bizonyulnak manapság a modern fürdőszobákba, hiszen viszonylag kevés helyet foglalnak, és tökéletesen kihasználhatunk egy sarkot egy modern szögletes zuhanykabin segítségével. Az olyan fürdőszobákban, ahol nincs túl sok hely, nem mindig van lehetőség kád beépítésére. A H2O projecta szögletes zuhanykabinok remek választásnak bizonyulhatnak abban az esetben, ha Ön is ilyen helyzetben találja magát. Nem csak praktikus, hanem esztétikus és minőségi alkalmatosságot biztosíthat egész családja számára a tisztálkodáshoz, mely elérhető kerekített változatban is zuhanytálcával és szifonnal tartozékként! A H2O Projecta szögletes zuhanykabinok minden modern fürdőszobába remekül passzolnak és költséghatékony beruházásnak számítanak, ha a tisztálkodó rendszert olcsón és helytakarékosan szeretnénk megoldani.

A modern tolóajtós rendszer biztosítja, hogy a be és kiszállás praktikusan elvégezhető legyen, a dupla csapágyas görgők alul és felül pedig gondoskodnak az ajtók hangtalan és precíz mozgásáról. Az ajtók ráadásul kiakaszthatók, mely segíti a könnyű tisztítást is! Miért tökéletes választás a H2O projecta szögletes zuhanykabin a modern fürdőszobákba? Elegáns króm elemek, mágneszáró profil, letisztult dizájn, könnyű beszerelhetőség, viszonylag alacsony helyigény, praktikusan kialakított formájú zuhanytálca csúszásgátlóval, könnyen tisztítható zuhanytálca szifon és sok egyéb biztosítja a praktikus és kényelmes használhatóságát ennek a terméknek. A Gépészcentrum minőségi és megbízható fürdőszobai megoldásokat és szanitereket kínál Önnek is hatalmas választékban. Ha éppen otthonának fürdőszobáját és mellékhelyiségét szeretné modernizálni, vagy felújítandó, épülő házhoz keres teljesen új infrastruktúrát, akkor webáruházunkban tökéletes helyen jár. Nézzen szét termékeink között még ma!