Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Vásárlási információk

Fontos információk

- A vásárolni kívánt termék/termékek telefonon, e-mailben történő megrendelése nem lehetséges, kérjük, minden esetben webáruházunk internetes oldalán adja le rendelését. Rendelés leadásához nincs szükség regisztrációra.

- Egy rendelést egy egységként kezelünk, a szállítási díj rendelésre értendő, nem termékenként kerül felszámításra. Alapértelmezett módon a rendeléshez tartozó összes termék beérkezését megvárjuk, a csomag feladása ez után történik meg.

- Minden rendelés leadása után visszajelző e-mailt küldünk. Ha ezt nem kapja meg és a spam mappában sem találja, kérjük keressen minket, mert valószínűleg helytelenül adta meg email címét.

- Alapvető kommunikációs csatornánk az email, melyet minden rendelési állapot változáskor küldünk (várható termék beérkezésről, feladás előtt, stb). Telefonos visszajelzésre az ügyfélszolgálatunk terheltsége miatt sajnos nincs lehetőség.

- Távszámlával dolgozunk, papír alapú számlát sem a csomagban, sem utólagosan postai úton nem tudunk küldeni. Az így kiállított és elküldött pdf dokumentumot vevőink szabadon nyomtathatják, lementhetik és tárolhatják, az a mindenkori számviteli törvényeknek megfelel.

 

  Raktárkészlet

Webáruházunkban minden terméknek fel van tüntetve az elérhetősége, mely a beérkezések és megrendelések függvényében folyamatosan változik. Rendelése után rendszerünk automatikus e-mailt küld Önnek, melyben a rendelt termékek és azok szállítási és fizetési költségei is feltüntetésre kerülnek. Miután feldolgoztuk a rendelését, legkésőbb a következő munkanapig, e-mailben tájékoztatást adunk a csomag feladásának várható időpontjáról.
 


 Szállítási mód 

WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ 50.000 Ft FELETTI RENDELÉSEK SZÁLLÍTÁSA DÍJMENTES!

 1. Személyes átvétel (díjmentes):
  Ez esetben is szükséges a webshopunkon történő előzetes megrendelés, ugyanis a webshopos akciós árak eltérnek az üzletünkben alkalmazott áraktól. A terméket egy visszajelzett időpontban veheti át üzletünkben, természetesen szállítási költség felszámolása nélkül. Üzletünk hétfőtől péntekig 8:00-17:00 között tart nyitva. KIZÁRÓLAG a már kifizetett csomagok átvételére van lehetőség!
   
 2. Házhozszállítás GLS futárszolgálattal - szállítási idő 1 munkanap (1.490 Ft, törékeny csomagnál 1990 vagy 2990 Ft):
  Kis csomagjaink szállítását a GLS végzi. Amennyiben rendelését 13:00-ig leadja bármelyik munkanapon, és a termékek készleten vannak, akkor a kiszállítás a következő munkanapon (hétfőtől péntekig 8:00-17:00) történik. Szombaton és vasárnap nincs áruszállítás. Csomagja futárnak történő átadása után e-mailben elküldjük Önnek a csomagszámot, mellyel nyomon követheti csomagját a GLS honlapján (https://gls-group.eu/HU/hu/home) ill. ügyfél szolgálatuk segítségével a +36-29/886-700 ill. +36-20/890-0660 telefonszámon. Szállítás napján a reggeli órákban a GLS a megadott e-mail címre értesítést küld Önnek a futár várható érkezésének időpontjáról (3 órás időintervallum). Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy a helyszínen, és a következő munkanapon újból megkísérli a csomag kiszállítását. Amennyiben a második kísérlet is sikertelen, csomagját a futárszolgálat visszaszállítja üzletünkbe.
  Kérjük, hogy törékeny csomagját ÁTVÉTEL UTÁN mindenképpen ellenőrizze! Látható vagy hallható sérülés esetén a futárnak kötelessége jegyzőkönyvet felvenni, törött csomagról utólagos reklamációt az átvétel utáni 72 órán belül tudunk elfogadni!

 3. Házig szállítás saját autónkkal, kipakolás az autótól maximum 5m-re (4.990 Ft):
  Nagy méretű, törékeny, egyedi kezelésű termékeinket saját autónkkal szállítjuk ki, túrajáratszerűen. Csomagjának kiszállítása a beérkezést követő túrával történik, a beérkezés után egy héten belül. A kiszállítás várható napjáról két nappal korábban e-mailben értesítjük, a kiszállítás előtti napon kollégánk telefonon egyezteti Önnel a várható érkezés két órás intervallumát. A szállítás napján érkezés előtt kb. fél órával telefonon keresi kollégánk az átvevő személyt. A csomag kipakolása maximum az autótól 5 m-re történik, emeletre, lakásba bepakolásban nem tudunk segíteni, ennek megoldását az átvevő személyeknek kell megoldania.
  Átadáskor minden esetben a törékeny termékek ellenőrzésre kerülnek. Kivételt képez ez alól a biztonsági üveges zuhanykabin és kádparaván, mert ezek törései a csomagolás megbontása nélkül is megállapíthatóak (csörög) és a további tárolás biztonságosan nem megoldható.

 4. Házhozszállítás saját autónkkal - extra szolgáltatásokkal (minden esetben díjköteles - 4.990 vagy 6.990 Ft):
  Nagy méretű, törékeny, egyedi kezelésű termékeink szállításánál lehetősége van többletdíjért extra szolgáltatásokat is igénybe venni. Saját autónk túrajáratszerűen járja az országot, de Önnek lehetősége van megválasztani, a beérkezés után melyik héten van szüksége a megrendelt termékekre, így a tárolást is meg tudjuk oldani a kivitelezés csúszása esetén, akár egy hónapra is. A kiválasztott hét leegyeztetése után a kiszállítás várható napjáról két nappal korábban e-mailben értesítjük, a kiszállítás előtti napon kollégánk telefonon egyezteti Önnel a várható érkezés két órás intervallumát. A szállítás napján érkezés előtt kb. fél órával telefonon keresi kollégánk az átvevő személyt. A csomag bepakolását kollégánk elvégzi (amennyiben nincs lift, maximum a II. emeletig), az átvevő minimális segítségére lesz csak szükség.
  Átadáskor minden esetben a törékeny termékek ellenőrzésre kerülnek. Kivételt képez ez alól a biztonsági üveges zuhanykabin és kádparaván, mert ezek törései a csomagolás megbontása nélkül is megállapíthatóak (csörög) és a további tárolás biztonságosan nem megoldható.

 5. Átvevőhelyre szállítás - GLS csomagpont - szállítási idő 1 munkanap:
  Kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet a több, mint 500 csomagpont közül. Törékeny és nagy méretű termékek esetében nincs lehetőség csomagját átvevőhelyre kérni. Várható kiszállítás a következő munkanapon történik. Csomagját nyomon követheti a GLS honlapján (https://gls-group.eu/HU/hu/home). Az átvevőpontra érkezés esetén a GLS SMS-t küld Önnek.

 6.  

 Fizetési mód 
Üzletünkben történő csomagátvételkor, illetve átvételi pontra történő szállítás esetében KIZÁRÓLAG online bankkártyával illetve előre utalással tud fizetni. A csomag átvételének illetve átvételi pontra történő indításának előfeltétele a rendelés kifizetése.

 •   Utánvét (az utánvét díja 490 Ft):
  Házhoz szállítás esetén a GLS futárnál az utánvét összegét készpénzzel és bankkártyával is tudja fizetni, saját kollégánknál KIZÁRÓLAG készpénzben tud fizetni.
   
 •   Bankkártyás fizetés – online:
  Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával szeretné kifizetni, válassza a opciót. Ez esetben a kosárból a vásárlás végén oldalunk átirányítja Önt a CIB Bank online fizetési oldalára, ahol bankkártyája adatainak megadásával intézheti a fizetés. A CIB-bel mi állunk szerződésben, minden bank kártyájával fizethet! Sikertelen fizetés esetén, amennyiben előre regisztrált oldalunkon, vissza tud lépni a rendelésébe egy későbbi időpontban, és újra megpróbálhatja a számla kiegyenlítését.
   
 •   Banki átutalás:
  Rendelése hozzánk történő beérkezése után e-mailben elküldjük Önnek a számlát, melyen szerepelni fognak az átutaláshoz szükséges adatok. Utaláskor írja be a megjegyzés rovatba a számla sorszámát (Ne a rendelés számát és ne a termék megnevezését!). Amíg nem kapja meg tőlünk a számlát, addig az utalást kérjük, NE INDÍTSA EL! A termék az átutalás beérkezése után kerül kiszállításra.