Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Vásárlási információk

  Raktárkészlet

Webáruházunkban a termékek raktár állapotai tájékoztató jellegűek. Rendelése után rendszerünk automatikus e-mailt küld Önnek, melyben a rendelt termékek és azok költségei is feltüntetésre kerülnek. Miután feldolgoztuk a rendelését, legkésőbb a következő munkanapig, e-mailben tájékoztatást adunk a csomag feladásának időpontjáról.
 

  Regisztráció

Webáruházunkban a vásárlás bárki számára lehetséges, regisztráció nélkül és regisztrációval egyaránt. A kettő között lényegében egyetlen különbség van, regisztrációnál egy jelszót is meg kell adni. Regisztrálni a jövőbeli vásárlások megkönnyítése miatt érdemes, valamint a regisztrált vásárlók könnyebben értesülhetnek majdani akcióinkról.

Előnye még a regisztrációnak, hogy online bankkártyás fizetési mód esetén, amennyiben a tranzakció sikertelen, vissza tudunk lépni a vásárlásunkba egy későbbi időpontban, és újra megpróbálhatjuk a fizetést. Regisztráció hiányában erre nincs lehetőség.
A vásárolni kívánt termék/termékek telefonon, e-mailben történő megrendelése nem lehetséges, kérjük, minden esetben webáruházunk internetes oldalán adja le rendelését.


 Szállítási mód 

WEBÁRUHÁZUNKBAN AZ 50.000 Ft FELETTI RENDELÉSEK SZÁLLÍTÁSA DÍJMENTES, AMENNYIBEN NEM TARTALMAZ TÖRÉKENY VAGY EXTRA MÉRETŰ TERMÉKET!

 1. Személyes átvétel (díjmentes):
  Ez esetben is szükséges a webshopunkon történő előzetes megrendelés, ugyanis a webshopos árak eltérhetnek az üzletünkben alkalmazott áraktól. A terméket egy visszajelzett időpontban veheti át üzletünkben, természetesen szállítási költség felszámolása nélkül. Üzletünk hétfőtől péntekig 8:00-17:00 között tart nyitva. KIZÁRÓLAG a már kifizetett csomagok átvételére van lehetőség!
   
 2. Házhozszállítás futárszolgálattal (1.490 Ft-tól):
  Amennyiben rendelését 12:00-ig leadja bármelyik munkanapon, és a termék készleten van, akkor a kiszállítás a következő munkanapon (hétfőtől péntekig 8:00-17:00) történik. Szombaton és vasárnap nincs áruszállítás. Csomagja futárnak történő átadásáról automata E-mailben értesítjük, a rendelése állapota „Szállítás alatt”-ra módosul.
   
  Kérjük, hogy törékeny csomagját a futár jelenlétében mindenképpen ellenőrizze! Látható vagy hallható sérülés esetén a futárnak kötelessége jegyzőkönyvet felvenni, törött csomagról utólagos reklamációt jegyzőkönyv hiányában sajnos NEM tudunk elfogadni! CSAK JEGYZŐKÖNYVEZETT KÁRESEMÉNYT TUDUNK KIVIZSGÁLNI!!!

  Szaniterek ill. nagyobb mennyiségű és méretű csomagok szállítását más futárszolgálat végzi. 48 órás gyűjtőszállítmányozásuk miatt előfordulhat, hogy mégsem másnap, hanem harmadnap történik a kiszállítás. Ez esetben mindenképp értesítjük Önt emailben. E mellett saját autóink is rendszeresen végeznek kiszállítást ezen csomagok esetében, melyről szintén külön értesítjük Önt, illetve a szállítást megelőző nap igyekszünk egy 2-3 órás intervallumot megjelölni a várható érkezésre, ezen felül kollegáink minden esetben fél órával az érkezés előtt telefonon is jeleznek.
  Kisméretű és törékeny terméket nem tartalmazó csomagját a GLS Hungary futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.
  Csomagja futárnak történő átadása után e-mailben elküldjük Önnek a fuvarlevélszámot, mellyel nyomon követheti csomagját a GLS honlapján (https://gls-group.eu/HU/hu/home) ill. ügyfél szolgálatuk segítségével a +36-1/802-0265 ill. +36-20/890-0660 telefonszámon. Szállítás napján a reggeli órákban a GLS a megadott e-mail címre értesítést küld Önnek a futár várható érkezésének időpontjáról (3 órás időintervallum). Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy a helyszínen, és a következő munkanapon újból megkísérli a csomag kiszállítását. Amennyiben a második kísérlet is sikertelen, csomagját a futárszolgálat visszaszállítja üzletünkbe.
   
 3. Átvevőhelyre szállítás - GLS csomagpont (990 Ft):
  Kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet a több, mint 500 csomagpont közül. A csomag maximum súlya 40 kg lehet. Amennyiben a rendelés több termékből áll, és összsúlya meghaladja a 40 kg-ot, több, max. 40 kg-os csomagokra bontjuk, melyek mindegyikére fel kell számolnunk a 990 Ft szállítási költséget. Várható kiszállítás a következő munkanapon történik. Csomagját nyomon követheti a GLS honlapján (https://gls-group.eu/HU/hu/home). Az átvevőpontra érkezés esetén a GLS SMS-t küld Önnek. Átvételi pontra KIZÁRÓLAG már kifizetett rendelést áll módunkban kiküldeni!
   
 4. Átvevőhelyre szállítás - Foxpost csomagautomata (1090 Ft): *ideiglenesen szüneteltetve
  Ön határozhatja meg a felajánlott helyszínek közül, hogy hol kívánja csomagját átvenni. A csomag maximum súlya 25 kg lehet, mérete nem haladhatja meg a 41 cm × 38 cm × 64 cm-t.
  A méretbeli korlátozásoktól a csomagautomata belső mérete miatt eltérni nem tudunk. Amennyiben rendelése több termékből áll, a csomagot több, max. 25 kg csomagra bontjuk, melyek mindegyikére felszámítjuk a 1090 Ft-os szállítási díjat. Szállítási idő 2-4 munkanap. Az átvevőpontra érkezett csomagról a Foxpost e-mailben és SMS-ben értesíti Önt, valamint elküldi az egyedi nyitókódot. Csakis ezzel a kóddal férhet hozzá a csomagjához, melyet 72 órán belül bármikor átvehet. 72 óra után automatikusan visszaszállításra kerül hozzánk. Átvételi pontra KIZÁRÓLAG már kifizetett rendelést áll módunkban kiküldeni!
   
 5. Átvevőhelyre szállítás - Pick Pack Pont (1190 Ft): *ideiglenesen szüneteltetve
  Ön határozhatja meg a közel 700 felajánlott átvételi pont közül, hol szeretné csomagját átvenni. A csomag súlya max. 20 kg, mérete max. 60 cm × 60 cm × 60 cm lehet. A méretbeli korlátozástól eltérni nem tudunk. Amennyiben csomagja több termékből áll, és összsúlya meghaladja a 20 kg-ot, a csomagot több, max. 20 kg-os részekre bontjuk, melyek mindegyikére fel kell számolnunk a 1190 Ft-os szállítási díjat..
  Szaniter terméket, ill. gránit mosogatótálcát Pick Pack Ponton feladni nem tudunk. Várható kiszállítás 3-7 munkanap. Csomagja feladását követően e-mailben elküldjük Önnek a csomagazonosítót, mellyel a http://www.pickpackpont.hu/ oldalon nyomon követheti csomagját. A csomagok kiszállítási helyre történő érkezéséről a Pick Pack Pont e-mailben és SMS-ben értesítőt küld Önnek, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 nap áll rendelkezésre. Átvételi pontra KIZÁRÓLAG már kifizetett rendelést áll módunkban kiküldeni!


 Fizetési mód 

Üzletünkben történő csomagátvételkor, illetve átvételi pontra történő szállítás esetében (Foxpost, Pick Pack, GLS csomagpont) KIZÁRÓLAG online bankkártyával illetve előre utalással tud fizetni. A csomag átvételének illetve átvételi pontra történő indításának előfeltétele a rendelés kifizetése.

 •   Utánvét (az utánvét díja 390 Ft, törékeny illetve nagy méretű csomagok esetében 590 Ft):
  Házhoz szállítás esetén az utánvét összegét KIZÁRÓLAG készpénzben tudja a futárnak kifizetni.
   
 •   Bankkártyás fizetés – online:
  Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával szeretné kifizetni, válassza a opciót. Ez esetben a kosárból a vásárlás végén oldalunk átirányítja Önt az OTP Bank online fizetési oldalára, ahol bankkártyája adatainak megadásával intézheti a fizetés. Az OTP-vel mi állunk szerződésben, minden bank kártyájával fizethet! Sikertelen fizetés esetén, amennyiben előre regisztrált oldalunkon, vissza tud lépni a rendelésébe egy későbbi időpontban, és újra megpróbálhatja a számla kiegyenlítését.
   
 •   Banki átutalás:
  Rendelése hozzánk történő beérkezése után e-mailben elküldjük Önnek a számlát, melyen szerepelni fognak az átutaláshoz szükséges adatok. Utaláskor írja be a megjegyzés rovatba a számla sorszámát (Ne a rendelés számát és ne a termék megnevezését!). Amíg nem kapja meg tőlünk a számlát, addig az utalást kérjük, NE INDÍTSA EL! A termék az átutalás beérkezése után kerül kiszállításra.