Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Védőadagolók

A víz lágyításánál a vízkő eltávolításával a vízben a természetes mész-szésav egyensúly megbomlik. Az ekkor keletkezett szabad szénsav a vizet agresszívvé teszi, és elősegíti a rozsdaképződést a horganyzott csővezetékekben. Az ásványi-anyag adagolóberendezések megkötik ezt a felesleges szénsavat és a maradék-keménységet. Így optimális védelmet biztosítanak a berendezések a korrózió és vízkő ellen.

A vízkő-képződés megakadályozásának egyik lehetséges módszere a hálózati víz vegyszeres kezelése. A vízbe keménység stabilizáló vegyszert juttatunk. A polifoszfát leköti a keménységet okozó sókat, ezáltal megakadályozza azok kirakódását, azaz a vízkőképződést. A polifoszfát adagolókat elsősorban a fogyasztásra nem kerülő használati melegvíz kezelésére ajánlott használni. Főzésre ill. fogyasztásra szánt vizet csak a megfelelő engedélyekkel rendelkező polifoszfát alkalmazásával szabad kezelni. A BWT ásványi anyag adaléka valamennyi érvényes élelmiszeripari előírásnak megfelel.

Rendezés:

BWT PolyMOS polifoszfát kristály 250 g

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
6.290 Ft

BWT PolyMOS - polifoszfát adagoló mosógépek elé

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
12.090 Ft

BWT Quantophos H30 Universal cseretöltet

Nagyker raktárban (1-3 munkanap)
2.390 Ft