Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Bizonyára Ön is egyetért azzal a kijelentéssel, hogy egy fürdőszoba csak akkor lehet tökéletes, ha minden szempontból megfelel a háztulajdonos igényeinek. Éppen ezért, mindig óvva intjük a vásárlóinkat attól, hogy olyan szanitereket, illetve alkatrészeket vásároljanak, amik már ránézésre sem bizonyulnak elég jónak.

Az a cél vezérli, hogy tökéletessé tegye a fürdőszobáját, és akárhányszor bemegy oda, pozitív érzések kerítsék a hatalmukba? Akkor bizony a részletekre is nagy figyelmet kell szentelnie, ugyanis sokszor apróságokon múlik az igényeknek megfelelő összhatás.

 

Az egyik legfontosabb kérdés, amire minél előbb választ kell találni a fürdőszoba kialakítása, átépítése során, hogy a zuhany vagy a kád szolgálja ki jobban az igényeket. Erre persze nincs egyértelmű válasz, hiszen mindenkinek a saját elvárásait kell górcső alá vennie ahhoz, hogy kielégítő döntést tudjon hozni ez ügyben.

Nem számít, hogy épp egy teljes körű lakásfelújításba kezdett, vagy csak a fürdőszobát szeretné kicsit kipofozni, átalakítani, a megfelelő minőségű és kialakítású mosdókagyló kiválasztása minden esetben prioritást élvez.

 

A fürdőszoba berendezése során, először is azt kell eldönteni, hogy zuhanykabint vagy pedig kádat szeretne elhelyezni benne, ez ugyanis egy jelentőségteljes kérdés, ami nagymértékben meghatározza a helyiség kinézetét.

Amikor a megfelelő zuhanykabin kiválasztására kerül sor, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy végül olyan döntés születhessen, amivel maradéktalanul elégedett lesz, még hosszú évek múltán is.

Sok opció áll rendelkezésre manapság, ha csaptelepeket akar az otthonába telepíteni. Éppen ezért érdemes előre eldönteni, hogy milyen fajta csaptelep lenne megfelelő a konyhában, illetve a mellékhelyiségben. A fürdőszobában két helyen is szükség van csapra. Az egyik a mosdó, a másik a kád. Vannak megoldások, ahol mindkettőt egyetlen csap szolgálja ki vízzel, ami olyan esetekben nem túl praktikus, amikor valaki zuhanyzik, valaki pedig mosakodna. Sokan ezért a külön kádtöltő csaptelep vásárlása mellett döntenek, és emellé szerzik be a hagyományos mosdókagylót és csapot, így egymástól függetlenül lehet használni a kettőt. 

Amióta modernebbek lettek a fürdőkádak és nem a régi vaskos öntöttvas alkalmatosságokban kell felfrissülni, rengeteg szép és esztétikus termék került piacra ezen a téren. Az akril kádak jelenleg az egyik legjobb választásnak számítanak, ha olcsó, kényelmes és dizájnos megoldást keres a fürdőszobájába, ami sok éven keresztül jó szolgálatot fog tenni. Nálunk jó helyen jár, ugyanis több száz különböző akril kád áll a rendelkezésére, mindegyik egyedi dizájnnal, minőségi anyagfelhasználással és precíz beépíthetőséggel. Ismerje meg az egyenes akril kádjainkat, a sarokkádjainkat, az öntött márvány kádjainkat, a speciális kádparavánjainkat és az egyéb termékeinket is, amelyekkel valósággal újjá születhet a fürdőszobája és izgalmasabb is lehet. 

Ha zuhanykabin van a fürdőszobájában, akkor közel sem mindegy, hogy milyen tálcára áll fel nap mint nap. Nemcsak biztonsági szempontból lényeges a zuhanytálca, hanem az esztétika és a praktikum miatt is, hiszen sokaknak a fürdőszoba jelenti a felfrissülést és a testi-lelki megtisztulást, ehhez pedig komfort is szükséges. A webáruházunk elhozta Önnek a legjobb zuhanytálcákat, amik jelenleg a piacon kaphatók. Olyan klasszikusok közül válogathat, mint a RAVAK GALAXY PRO 10°, a RAVAK Kaskada, Galaxy és Sabina, a H2O ZÉNÓ, a RADAWAY A, B, C, D, E, F, P és PT, továbbá a MARMY PIETRA. 

A fürdőszoba az a helyiség, ahol bármikor felfrissülhet egy kicsit, illetve egy hosszú nap után elnyúlhat egy forró, kád vízben vagy újra erőre kaphat egy kellemes zuhannyal. Érdemes tehát olyan bútorzattal és kiegészítőkkel berendezni, amik illenek az elképzeléseihez, modernek és jól néznek ki, tehát megteremtik azt a nyugodt hangulatot, amire ez a helyiség szolgál. Ha Ön is dizájnos és minőségi anyagokból készülő mosdókagylókat keres, akkor a webáruházunkban tökéletes helyen jár. A legjobb Alföldi, Marmy, Ravak, Duravit, Kludi, Axor és Grohe csaptelepek, valamint mosdókagylók várják Önt is változatos kivitelekben és olcsó árak mellett.