Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Régebben főleg nyilvános illemhelyen alakították ki, illetve helyeztek el piszoárokat. Manapság azonban egyre több irodában, házban, illetve lakásban megtalálhatóak. Emiatt ma már nemcsak nyilvános helyen gondolkodnak ebben a megoldásban.

A mosogatás napi szintű elfoglaltságot jelent mindenki számára, emiatt fontos szempont, hogy minél kényelmesebben és egyszerűbben tudjuk végrehajtani mindezt. Minőségi rozsdamentes mosogatótálca segítségével ezt könnyedén meg is tudjuk tenni.

 

A RAVAK Közép-Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó, több mint 50 országban tevékenykedő cseh vállalat. Kínálatában találhatóak többek között kádak, zuhanyok, hidromasszázs rendszerek, s persze mosdók, bútorok és más fürdőszobai kiegészítők is, mint csaptelepek, zuhany gégecsövek, zuhanyfejek, kádlefolyók vagy fogantyúk.

A modern stílusú fürdőszobák egyik nagy előnye az, hogy egyre praktikusabban lehet kihasználni bennük a szabadon lévő helyeket, így több felület marad tárolásra.

A pultba beépített mosdó egy igazán esztétikus megoldás, hiszen így a helykihasználás a lehető legoptimálisabb. Ezt a kis fürdőszobákba szokták beszerelni általában, de mivel nagyon jól mutat dizájn szempontból, így rengetegen választják ezt a nagyobb konyhák sziget-szerű pultjaiban

Méret: fontos megnézni az átmérőjét és a magasságát, s ne feledkezzünk meg a vízátfolyás mennyiségéről sem. Ha ezeket nem nézzük meg vásárlás előtt, akkor igen sok ideig fog tartani egy egyszerű zuhanytálca szifon vásárlás.

A Mofém kád csaptelep - amennyiben van hozzá zuhanyszett - igen egyszerűen és egyértelműen van kialakítva: látunk rajta egy irányító kart, egy gombot az automata zuhanyváltónak, egy kádcsapot, illetve egy flexibilis csövet a zuhanynak.

 

A Laguna WC tartályok elegáns kivitelezésüknek köszönhetően szinte minden stílusú mellékhelyiségben jól mutatnak, hiszen UV ellenálló, sárgulásmentes anyagból készülnek. Emiatt sokáig megőrzik gyönyörű fehér színüket, s nem kell aggódni a besárgulás miatt.

Az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban a fürdőszoba. Emiatt a benne található szaniterek igényes felszereltsége és ápoltsága meghatározó a mindennapi életünkhöz.

Mindenki vágyik egy stresszesebb munkanap után egy kis pihenésre. Erre kiválóan alkalmas lehet egy kellemes fürdőzés. Ennek pedig nélkülözhetetlen szerepe egy különleges kád, mely nagy gonddal lett kialakítva.