Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Valószínűleg nem sok olyan családi házban élő ember létezik, aki ne vágyna tökéletes pázsitra. Ha te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne egybefüggő, zöld felületet látni, amikor kinézel az ablakon vagy kilépsz a házból, akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást és életre hívd a gyepet, amelyet megálmodtál!

Még csak délután öt óra van, de te úgy érzed, leragad a szemed és ha valamelyik kollégád még egyszer hozzád szól, nem állsz jót magadért. Nyűgös vagy, fáj a hátad, ráadásul ha végezni szeretnél a rád bízott feladatokkal, nem ártana túlórázni sem. Ismerős az érzés?

Neked milyen növény van a fürdőszobádban? Ha erre a kérdésre a válaszod az, hogy semmilyen, mert úgysem bírják hosszútávon ezek a szobanövények a párás, meleg levegőt, akkor most bebizonyítjuk ennek az ellenkezőjét.

A zuhany csaptelep a komfortos kivitelezésével igazán kényelmessé varázsolhatja a tisztálkodás pillanatait. Ehhez azonban olyan modellre érdemes voksolnia, ami egyrészt megfelel minden, Ön által támasztott elvárásnak mind esztétikusság, mind praktikum tekintetében, másrészt idomul a közvetlen környezetében tapasztalható, érzékelhető hangulathoz és stílushoz.

A WC tartály az otthonok legkisebb helyiségének egyik legfontosabb berendezési egysége. Természetesen messze nem az esztétikussága a fő jellemzője, hanem a mellékhelyiség használatához kapcsolódó praktikuma. Bár alapterületre kis helyiséget emlegettünk, ez nem mindenhol érvényes, hiszen egyrészt ott vannak a fürdőszobával egybeépített toalettek, másrészt a több kis teret magába foglaló építészeti megoldások.

A Mofém mosogató csaptelep éppen ugyanannyira pazar választás ma, mint egykor. Az egyik leghíresebb magyar konyhaszerelvényeket gyártó termékei nem éveket hagytak már maguk mögött, sokkalta inkább évtizedeket. Ez a tetemes mennyiségű idő kulcsfontosságú szerepet játszik a tapasztalatok kialakulásában, és azok kikristályosításában.

A mély zuhanytálca beszerzése nem jelenthet kihívást, ha kész típusban gondolkodik, hiszen a kínálatunkban szó szerint sokszínű termékpaletta várja. Manapság, ha azt nézzük, hogy milyen trend a divat a szaniterek világában, akkor kijelenthető, hogy az akril, mint alapanyag a legkedveltebb variáció.

A ráépíthető mosdókagyló ergonomikus kialakítás esetén olyan kényelmes használatot borítékol, ami nehezen felülmúlható. Viszont itt a hangsúly a kialakítás milyenségén van, hiszen ezen áll vagy bukik minden. De mégis mit jelent ez pontosan a gyakorlatban? Leginkább azt, hogy a ráépíthető mosdókagyló mekkora magasságban helyezkedik el.

A Styron folyóka nem hiányozhat a fürdőszobájából, ha kád helyett inkább zuhany kiépítésében gondolkodik. A folyóka funkcionalitása roppant egyszerű, ám egyben nélkülözhetetlen: a zuhanyzóban a víz elvezetéséért felel. Vagyis korántsem mellékes, hogy milyen paraméterekkel megáldott modellben gondolkodik.

A Geberit WC tartály stílusossággal ajándékozhatja meg a mellékhelyiséget, túl a természetesen jelenlévő praktikumon. Nyilván, amikor a lakás legkisebb helyiségének kialakítása kerül a figyelem és megvalósítás célkeresztjébe, akkor elsősorban a hasznossággal szorosan összefüggő jellemzők élveznek prioritást.