Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

A szaniterek világának szakértőiként kiváló minőségű termékekkel várjuk Önt, mert jól tudjuk, hogy milyen fontos ezek kapcsán a hosszantartó elégedettség. A szép és jól funkcionáló fürdőszoba meghatározó eleme az otthonoknak. 

Ha Ön fokozottan szeretne figyelni saját maga és környezete védelmére, akkor ajánljuk figyelmébe a termosztátos csaptelep modelleket, amelyeket be lehet állítani, hogy mennyire meleg vagy hideg víz folyjon ki belőlük.

Amikor a fürdőszoba berendezéséről van szó, akkor elsőre a mosdókagyló, a zuhanykabin és a fürdőkád jut az emberek eszébe. Nem is gondolná, hogy mennyire meghatározó elem lehet a fürdőszobákban a mosdó vagy kádtöltő csaptelep.  

Strapabírásukról és igényességükről híresek az Osztrák-Magyar Monarchiában gyökerező cég Mofém márkajelzésű termékei. Nem véletlenül alkalmazzák szívesen ezeket a vendéglátó helyiségekben, közösségi életterek mosdóiban.

A fürdőszobák alapvető elemei a mosdókagylók, amelyek számos kivitelben kaphatóak. Ezek nem csak a forma és a kinézet miatt jelennek meg oly sokféle verzióban a piacon, hanem a felszerelés, installálás lehetőségei is különféle megoldásokat kívánnak meg. 

Mindannyian vágyunk egy szépen, ízlésesen berendezett fürdőszobára. Ez nem is olyan nehezen valósítható meg, hiszen nagyon kedvező áron hozzá lehet jutni minőségi, fürdőszobával kapcsolatos berendezésekhez.

Szeretne Ön is egy igazán egyedi csaptelepet, melyet mindenki megcsodál? Akkor a legjobb helyen jár. A Ravak csaptelepek ugyanis egyedi formatervezéssel készülnek a Nosal Design Stúdió jóvoltából.

Amikor megfelelő WC csészét szeretnénk vásárolni, akkor nagyon fontos, hogy első lépésben a fürdőben lévő kialakítást vegyük szemügyre. Meg kell határoznunk, hogy maga a WC csésze kifolyása hol fog elhelyezkedni, hiszen ez lehet alul vagy hátul. A WC-t illetően pedig lehet álló és monoblokkos kivitelű az adott rendszer. 

A zuhanylefolyók kiválasztásánál van néhány kívánalom, melyet érdemes számításba venni. Az egyik ilyen fő kritérium, hogy pontosan mekkora méretről van szó. Emellett meghatározó a vízelnyelés mennyisége, valamint kiválaszthatjuk külön a folyóka rácsának mintázatát is.

Mai világunkban egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy ha valami elromlik, akkor az egész eszközt ki kell cserélnünk. Ez nagyon egyszerű és gyors, de megnöveli a költségeket és környezetszennyező is hosszú távon.