Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Képzelje csak el, mit tenne legszívesebben, amikor hazaér egy hosszú nap után és végre van egy kis szabadideje? Ha lelki szemei előtt máris megjelent a kép, amint elmerül egy kád forró vízben ahol kiereszti a gőzt, akkor itt az ideje, hogy tökéletessé tegye ezt az élményt az alábbi tippek segítségével.

A fürdőszoba az otthon központi helye, amely szinte minden napszakban fontos szerepet játszik az életünkben, hiszen itt kezdődik a reggel a fogmosással és itt ér véget a nap egy relaxáló fürdővel. Vagyis ezt a helységet érdemes praktikusan és esztétikusan berendezni, de szükséges ugyanekkora hangsúlyt fektetni a kényelemre és a helykihasználásra is, hiszen nincs is jobb érzés, mint elmerülni a kádban és egy kicsit megnyomni a kikapcsolás gombot.

Amikor szobanövényeket választunk a lakásba, leggyakrabban a nappaliba, hálószobába esetleg a gyerekszobába keresünk növényt, míg például a fürdőszoba feledésbe merül. A szobanövények számos pozitív hatással rendelkeznek, de már puszta jelenlétükkel is felvidítják az embert, ezért érdemes az eddig mostohán kezelt helyiségekben is elhelyezni egyet-kettőt.

A WC tartály strapabírásának mértéke az elsődleges tényező, amikor hosszú távú megoldást keres a mellékhelyiségbe, legyen szó otthoni vagy hétvégi házas használatról, esetleg garázs, pince toalett berendezéséről. A strammság nem szenvedhet csorbát, ez tehát nem vita kérdése.

A padlófűtés osztó megvásárlása során vannak olyan információk, adatok, amik elsőbbséget élveznek. Ezek a tulajdonságok határozzák meg magát a terméket, annak jellegét és felhasználhatóságát. Ha megfelelően választ, tehát alaposan körbejárja a kérdést, és figyelmet szentel a részletekre, akkor könnyedén ráakadhat arra a típusra, amely hosszú távú szolgálatra kész.

A mosdókagyló minden háztartás éke, legyen szó fürdőszobai vagy konyhai szaniterről. Bár nyilván kár lenne tagadni, hogy a hasznosságának a mértéke az, ami meghatározza a hétköznapokban teret kapó értékét, ettől függetlenül, túl a praktikusságon, igenis érdemlegesek az esztétikumra vonatkozó jellemzők is.

A Laguna WC tartály több szempontból is megbízható választás. Egyrészt a termék minőségi alapanyagokból, precíz tervek alapján lett elkészítve. Tökéletesen helytállhat a mindennapokban, mind az otthonában, mind a munkahelyén, de a nyaralóban, pincehelyiségben vagy éppen egy szerelőműhelyben is elhelyezhető.

A csaptelep megválasztása nem feltétlenül pofonegyszerű feladat. Persze, ha már a konkrét elképzelései adottak, és egy percig sem bizonytalanodik el a széles választék láttán, akkor szerencséje van. Viszont, ha nem teljesen magabiztos, akkor a cikkünkben néhány iránymutató felfedésével próbáljuk támogatni a rátalálásban.

Az Alföldi WC csésze évtizedes megbízhatóságot kínál, esztétikus és természetesen praktikus kivitelben. Azonban ahhoz, hogy könnyedén rátaláljon a tökéletes modellre, előbb érdemes felmérnie az egyedi igényeit, lehetőségeit és persze az elvárásait. Fontos kérdés, hogy milyen kialakítású típusban gondolkodik.

Valószínűleg nem sok olyan családi házban élő ember létezik, aki ne vágyna tökéletes pázsitra. Ha te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne egybefüggő, zöld felületet látni, amikor kinézel az ablakon vagy kilépsz a házból, akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást és életre hívd a gyepet, amelyet megálmodtál!

Még csak délután öt óra van, de te úgy érzed, leragad a szemed és ha valamelyik kollégád még egyszer hozzád szól, nem állsz jót magadért. Nyűgös vagy, fáj a hátad, ráadásul ha végezni szeretnél a rád bízott feladatokkal, nem ártana túlórázni sem. Ismerős az érzés?

Neked milyen növény van a fürdőszobádban? Ha erre a kérdésre a válaszod az, hogy semmilyen, mert úgysem bírják hosszútávon ezek a szobanövények a párás, meleg levegőt, akkor most bebizonyítjuk ennek az ellenkezőjét.

A zuhany csaptelep a komfortos kivitelezésével igazán kényelmessé varázsolhatja a tisztálkodás pillanatait. Ehhez azonban olyan modellre érdemes voksolnia, ami egyrészt megfelel minden, Ön által támasztott elvárásnak mind esztétikusság, mind praktikum tekintetében, másrészt idomul a közvetlen környezetében tapasztalható, érzékelhető hangulathoz és stílushoz.

A WC tartály az otthonok legkisebb helyiségének egyik legfontosabb berendezési egysége. Természetesen messze nem az esztétikussága a fő jellemzője, hanem a mellékhelyiség használatához kapcsolódó praktikuma. Bár alapterületre kis helyiséget emlegettünk, ez nem mindenhol érvényes, hiszen egyrészt ott vannak a fürdőszobával egybeépített toalettek, másrészt a több kis teret magába foglaló építészeti megoldások.

A Mofém mosogató csaptelep éppen ugyanannyira pazar választás ma, mint egykor. Az egyik leghíresebb magyar konyhaszerelvényeket gyártó termékei nem éveket hagytak már maguk mögött, sokkalta inkább évtizedeket. Ez a tetemes mennyiségű idő kulcsfontosságú szerepet játszik a tapasztalatok kialakulásában, és azok kikristályosításában.

A Kludi csaptelep kifogástalan minősége nem valamiféle udvarias túlzás eredménye, vagy egy jól hangzó ajánlat szépen csengő részlete: a több mint 90 éve a piacon ténykedő német vállalat terméke megbízhatóságban verhetetlen. Mi erre a bizonyíték? Önmagában az a tény, hogy a cég lassan egy évszázada alakítja a szaniterek piacát, tanúbizonyság erejű.

A mély zuhanytálca beszerzése nem jelenthet kihívást, ha kész típusban gondolkodik, hiszen a kínálatunkban szó szerint sokszínű termékpaletta várja. Manapság, ha azt nézzük, hogy milyen trend a divat a szaniterek világában, akkor kijelenthető, hogy az akril, mint alapanyag a legkedveltebb variáció.

A ráépíthető mosdókagyló ergonomikus kialakítás esetén olyan kényelmes használatot borítékol, ami nehezen felülmúlható. Viszont itt a hangsúly a kialakítás milyenségén van, hiszen ezen áll vagy bukik minden. De mégis mit jelent ez pontosan a gyakorlatban? Leginkább azt, hogy a ráépíthető mosdókagyló mekkora magasságban helyezkedik el.

A Styron folyóka nem hiányozhat a fürdőszobájából, ha kád helyett inkább zuhany kiépítésében gondolkodik. A folyóka funkcionalitása roppant egyszerű, ám egyben nélkülözhetetlen: a zuhanyzóban a víz elvezetéséért felel. Vagyis korántsem mellékes, hogy milyen paraméterekkel megáldott modellben gondolkodik.

A Geberit WC tartály stílusossággal ajándékozhatja meg a mellékhelyiséget, túl a természetesen jelenlévő praktikumon. Nyilván, amikor a lakás legkisebb helyiségének kialakítása kerül a figyelem és megvalósítás célkeresztjébe, akkor elsősorban a hasznossággal szorosan összefüggő jellemzők élveznek prioritást.

A Ravak fürdőkád egy időtálló konstrukció, aminek az előnyeiben épp úgy elmerülhet, mint a színültig töltött, habfürdővel felturbózott vízben. A gyártó évtizedes tapasztalatokkal büszkélkedik a szaniterek világában, és ez az a plusz, amit egyetlen új cég sem tulajdoníthat el.