Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Ha jól használható konyhát szeretnénk berendezni, minden apró részletre figyelnünk kell.  A mosogató csapjának semmivel sincs kisebb jelentősége, mint mondjuk a válogatott finomságok készítésére alkalmas elektromos sütőnek. Ezt a Kludi mosogató csaptelep gyártói is szem előtt tartják.

Sokan nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél kényelmesebb körülmények között tisztálkodhassunk. Meg arra, hogy mindezt pénztárcabarát módon tehessük. A termosztátos csaptelep jó partnerünk lehet mindebben. Ehhez az kell, hogy számos extrával rendelkezzen egy átlagos csaphoz képest.

A tisztálkodás mindannyiunk számára létfontosságú. De olyan is van, hogy csak azért csobbanunk a kádba, hogy lazítsunk egy kicsit. Azt pedig talán nem is gondolnánk, hogy a kádtöltő csaptelep mindkét esetben óriási jelentőséggel bír. 

Egy jót fürödni: ez ma már nemcsak a tisztálkodásról szól.  Felfrissíthet, vagy éppen megnyugtathatja a lelkünket. A Ravak fürdőkád pedig sokat segíthet ebben, amellett, hogy egy másik, nagyon fontos feladatot is kitűnően ellát. 

Ha mosdót választunk, fontos szempont, hogy kényelmesen tudjunk majd mosakodni, fogat mosni. Emellett arra törekszünk, hogy a kiszemelt darab időtálló legyen, és nem árt, ha jól is mutat a fürdőszobánkban. A Ravak mosdó mindhárom feltételnek megfelel. Ami a kinézetét illeti, a minimalizmus az, amivel hódít.

A zuhanytálca már régóta szerves részét képezi a fürdőszobáknak. Ám az izgalmasabb formatervezés kedvelőinek nem kell ezzel beérniük. Ők például dönthetnek a Styron zuhanyfolyóka mellett is. 

Valószínű, hogy amikor az álom lakását/házát tervezi, a WC ülőke az utolsó dolog, ami eszébe jut. Pedig, bár nem kap túl sok figyelmet, ez is szerves része egy otthonnak, és mivel viszonylag nagy igénybevételnek van kitéve, nagyon fontos, hogy mindig biztonságosan lehessen használni. Először is rendkívül lényeges, hogy amikor a dolgát szeretné végezni, „biztos talajra” érkezzen. 

A zuhanytálca praktikus tartozéka lehet a fürdőszobánknak. Természetesen sok esetben muszáj azt használni, mert nincs elég nagy tér egy normál méretű fürdőkád elhelyezéséhez. Ám akkor is lehet ez a tökéletes választás, ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy lazításképpen a meleg, habos fürdővízben üldögéljen.

Egy kisebb fürdőszobát nem lehet szépen berendezni? Ki mondta? A ráépíthető mosdókagylóval sok helyet megspórolhat, és egyúttal egy gyönyörű berendezési tárggyal is gazdagabb lehet. Ha már egy kisebb pultot el lehet helyezni a fürdőben, nyert ügye van. Sok tárgyat rápakolhat, és ezek között a mosdókagyló is helyet kaphat. 

A WC általában akkor kerül szóba, ha valami gond van vele. Például ha undorító, mocskos. A piszoár a kulturált illemhelyhasználat fantasztikus eszköze lehet. Bizonyára mindenki tudja, mire szolgál ez a praktikus, fehér színű tárgy. Nyilvános helyeken sok férfi használja.