Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Érdekességek

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különféle környezettudatos megoldások. Az elektromos csaptelep csupán egy a sok olyan technológiai vívmány közül, amelyet az emberek a hétköznapjaikba is egyre inkább szeretnének bevezetni. Ez nem egy új találmány, ugyanis bevásárlóközpontokban, üzemanyagtöltő állomásokon, irodaépületekben, gyárakban és egyéb extraforgalmas közösségi helyeken már évtizedek óta alkalmazásban vannak. 

Szeretné egy igazi különlegességgel feldobni a fürdőszobáját? Akkor egy modern kialakítású szabadon álló kád megvásárlásával is elérheti a célját, és az újszerű külső ellenére is klasszikus hatást érhet el. Kiválóan mutat a nagy terekben, ezáltal tényleg egyedivé varázsolhatja a mosdóhelyiséget. 

A fürdőszoba minden házban és lakásban kiemelt szereppel bír. Éppen ezért mindenki fontosnak tartja, hogy tökéletesen, az igényeinek megfelelően legyen kialakítva. A vizesblokkban a kezdetektől óriási jelentősége van a precíz kivitelezésnek, hiszen ha csak egy cső megreped vagy eltörik, akkora károk is keletkezhetnek, hogy akár egy egész házrészt is fel kell majd újítani.

Amikor valaki építkezik vagy házfelújítást tervez, akkor mindig különös figyelmet fordít a vizesblokk kialakítására. Ez nem véletlenül van így, hiszen mindenki úgy van vele, hogy a tisztálkodás helyszíne legyen tökéletesen kivitelezve, a ház többi részén pedig könnyebb később alakítani, ha szükséges. Az illemhelyiséggel sincs ez másként, persze sok háztartásban helyezkedik el egy légtérben a fürdőrész és az angol WC. Részben hely függvénye is, de sokan nem vetik meg a piszoár beiktatását sem. 

Egy háztartáson belül a legtöbb nemkívánatos kórokozó az illemhelyiségben jelenhet meg a legkönnyebben, emiatt különösképpen fontos a rendszeres és alapos tisztántartása. Továbbá a különféle szanitereknek is elsősorban az ezekkel kapcsolatos követelményeknek kell megfelelniük. Nagyon lényeges tehát, hogy állandó jelleggel könnyedén fenntartható legyen a higiénikus környezet a helyiségben.

Amikor a fürdőszoba felújításáról van szó, érdemes fokozott körültekintéssel megválogatnia a berendezéseket és kellékeket. Elsőre egy zuhanytálca nem tűnik annyira jelentősnek, pedig valójában ennek kell a leginkább strapabírónak lennie. Ám, ami még ennél is fontosabb, hogy könnyen tisztítható legyen. 

Csaptelepek széles kínálatával várjuk webáruházunkban. A kínálatunkban fürdőkádhoz, mosogatóhoz, bojler mosogatóhoz, mosdóhoz is találhat  mosdó csaptelepet, illetve zuhanyszettek közül is válogathat.

A Grohe AG Európa egyik legnagyobb, és a világ egyik vezető szanitergyártó cége, amely nagy hangsúlyt fektet a designra, a minőségre, a technológiára és a fenntarthatóságra egyaránt. Erre a négy pillére alapozva fejlesztették ki a Grohe csaptelep terméküket is, amely kiemelt helyet kapott a webáruházunk kínálatában is. 

Jelenleg többféle anyagból készítenek kádakat, többek között zománcozott acélból, műmárványból, és akrilból is. Ezek közül a legelterjedtebb talán az akril kád, ami a népszerűségét minden bizonnyal az anyag tartósságának, könnyű tisztíthatóságának és fényes felületének köszönheti. 

Cégünk több mint 10 éves múltra tekint vissza, amely során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk ahhoz, hogy most segíthessünk létrehozni álmai fürdőszobáját. Beépíthető mosdók széles kínálatával várjuk a webshopunkban.