Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Mix

Egy jól bevált klasszikus új, továbbfejlesztett változat. Ötvözi a modern, dinamikus dizájnt az úttörő funkciókkal.

Modern dizájn

Gördülékeny átmenetek és dinamikus kontúrok. A kifolyó finoman felfelé hajlik, így elegendő helyet biztosít a mosogatóban. A kar optimálisan illeszkedik a kerek test és a félkör alakú kifolyó harmóniájába. Könnyed, mégis határozott megjelenést biztosít.

Kétféle kar

A lyukas kar egyedülálló karaktert és biztos fogást ad. A teli kar optikailag nyugodtabb hangulatot teremt, és a letisztult, minimalista formára helyezi a hangsúlyt.

Króm és matt fekete

A króm felület mellett az aktuális trendnek megfelelő matt fekete szín is elérhető. Az értékes bevonat robusztus, hosszú életű és elegáns külsőt kölcsönöz a csaptelepnek. A világos munkalap és a fekete mosogató kontrasztjához tökéletesen illik a matt fekete csaptelep.

Funkciók

Minden helyzetre van megoldás: 360°-ban elforgatható kifolyó, kihúzható kifolyó, edényzuhany, mosogatógép multi-csatlakozója vagy bajonettzár ablak előtti szereléshez.

Egyszerű beszerelés

Minden részletében továbbfejlesztett. Innovatív funkciók, melyek megkönnyítik és meggyorsítják a beszerelést. A kihúzható kifolyós csaptelepek a következő funkciókkal rendelkeznek: CLICK-IT® - új ellensúly az egyszerű csatlakoztatásért, CLIP-IT® - új, továbbfejlesztett gyorscsatlakozó, DO-IT® - hosszabb, rugalmas gégecső (min. 460 mm), FIX-IT® - gyors és egyszerű talprögzítés abszolút biztos tartással.

Műanyagmentes csomagolás

A Mix csaptelepek csomagolása során az egyszer használatos műanyag helyett kizárólag újrahasznosítható kartondobozokat és bioalapú csomagolóanyagokat használnak.

Rendezés:
Rendelhető (3 hét - 3 hónap)
57.090 Ft
Rendelhető (3 hét - 3 hónap)
57.090 Ft