Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

M-Tronic elektromos csaptelepek

Elektronikus, víztakarékos csaptelep család

Eredetileg közintézményekbe lett tervezve, de napjainkban háztartásokban is egyre népszerűbb. Maximális komfort a végső felhasználónak és a karbantartóknak takarítás és javítás szempontjából. Érintésmentes technológia, megakadályozza a baktérium lerakódását használója kezein. Tisztítás vagy karbantartás ideje alatt a csaptelep kikapcsolható.

Termék szűrés

Típus
Szerelési mód
Nyitás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok
Rendezés:
Beszerzési idő: 1 hét
4.190 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
77.090 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
19.490 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
24.590 Ft
Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
15.690 Ft

Elektromos csaptelep, mellyel akár 50% vizet is megspórolhat 

A Mofém gyártmányú készülékeket gyakran említik az ipari Hungaricum jelzőjével és köztudott, hogy a különféle eszközök sok esetben az európai normát többszörösen túlteljesítik. A honlapunkon elérhető elektromos csaptelepek magas minőséget képviselnek a piacon. 5 év garancia jár melléjük és ezen kívül akár 50% vizet is meg tudunk spórolni segítségükkel. Ennek köszönhetően egyfajta befektetésnek is fel lehet fogni, ha ezen készülékek mellett teszi le a voksát. Az adott terméknél megtalálja a pontos leírást, például az energiaellátás, integrált hőmérséklet szabályozása, illetve szennyeződésgyűjtő szűrőkkel és egyéb paraméterekkel kapcsolatban. Természetesen meghatározásra kerül az üzemi nyomáshoz kapcsolódó információ is. Többnyire vandálbiztos kialakításúak az elektromos csaptelepek. Az elektronikus csaptelepek energiaellátását általában négy darab másfél voltos elem biztosítja, mely fontos kelléke ezeknek az eszközöknek.

A csapok többnyire króm színben találhatók meg webshopunkban. A rendszer úgy működik, hogy az infrának köszönhetően lép működésbe és kezd el folyni a víz. Az egyik legfontosabb kérdés azonban az, hogy honnan látható, ha kifogyott az elem? A csaptelepen lévő led villogása jelzi az elemek alacsony energiaszintjét, így emiatt sem kell aggódnia. Ha mégsem kerül kicserélésre az elem, akkor magától megszakad a vízáramlás. Hideg és kevertvíz csatlakozással is el vannak látva ezek az eszközök. Ezen kívül szennyeződésgyűjtő és visszacsapó szűrőkkel is fel vannak szerelve. Az üzemi nyomás 0,1-0,6 MPa-ra tehető és a csapok sok esetben rendelkeznek vízkőmentes perlátorral is. Magát a mágnesszelepházat pedig akár a pult alá is be tudjuk építeni. Külön biztonságot ad, hogy automatikus víz-stoppal vannak ellátva az egyes eszközök, mely öt perc folyamatos használat után kapcsol be. Emellett távirányítóval beállítható az érzékelési tartomány, késleltetési idő, illetve ezek ki/bekapcsolása is. Keressen minket és segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő csaptelepet.