Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Törölközőszárítós radiátorok

A csőradiátorok, más néven a "törölközőszárítós radiátorok" segítenek a fürdőszobájában a kellő hőmérsékletet biztosítani, valamint nem utolsó sorban a ráterített törölközőket, illetve ruhadarabokat is könnyedén megszárítják rövid időn belül.

Rendezés:

Törölközőszárító radiátorok, melyek nemcsak fűtenek, hanem a meleg törülköző élményét is biztosítják számunkra

Otthonunkban elég sok időt töltünk el, így érdemes teljes mértékben igényeinkre szabva berendezni azt. Kínálatunkban minőségi csaptelepek, szaniterek, mosogatótálcák és fürdőszoba kiegészítők is megtalálhatóak. Fontos számunkra, hogy minőségi megoldást tudjunk vásárlóink számára biztosítani reális áron. Ajánljuk figyelmébe a csőradiátorokat. Törölközőszárító radiátoroknak is hívhatjuk őket, mert nagyon praktikusak, hiszen segítenek a fürdőszobában a kellő hőmérsékletet biztosítani és ezen kívül a rá helyezett törölközőt, ruhadarabot nagyon hamar megszárítják. Ezek többnyire fehér és króm színben érhetőek el honlapunkról. Általában ezt a két színt preferálják a vevők.  Az adott típusra klikkelve meg tudja tekinteni a pontos paramétereket: szélesség, magasság és egyéb jellemzők. A szélesség sok esetben hatszáz milliméter, míg a magasság lehet nyolcszáz, ezer, ezerkétszáz és ezer-hatszáz milliméter is. 5 év garancia jár ezekre a termékekre, így biztos lehet benne, hogy nálunk semmit sem kockáztat.

Az íves törölközőszárítós radiátor mellé egyéb kiegészítők is rendelkezésére állnak, melyek szintén fontos tartozékai a fürdőszobának: szappanadagoló, pohártartó, üvegpolc és akasztó. 10 Bar nyomáson vannak tesztelve az egyes készülékek. A termékek tartalmaznak egy végdugót, egy tartókonzolt és egy légtelenítőt is. Nagyon fontos ugyanis, hogy minden évben a fűtési szezon elején elvégezzék a légtelenítést és a hiányzó mennyiségű vizet pótolják a fűtésrendszerben. Megfelelő karbantartással ugyanis nagyon sokáig használhatóak ezek a kiváló minőségű radiátorok. Nyolc éve állunk rendelkezésre kedves ügyfeleink számára és biztosra vesszük, hogy Önnek is fogunk tudni segíteni, hiszen folyamatosan frissülő széles választékkal rendelkezünk. Keressen minket bátran, hogy minél hamarabb megtalálhassuk Önnek a megfelelő radiátort, illetve egyéb kiegészítő eszközöket a fürdőszobájába.