Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Piszoárok

A vizelde kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy felső vagy hátsó bekötésű legyen a termék de formájában is eltérnek egymástól.

Rendezés:

ALFÖLDI Bázis vizelde, felső bekötésű

Nagyker raktárban (1-3 munkanap)
23.290 Ft

ALFÖLDI Saval 2.0 vizelde, hátsó bekötésű

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
75.190 Ft

ALFÖLDI Saval 2.0 vizelde, felső bekötésű

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
75.190 Ft

DURAVIT D-Code piszoár, felső bekötésű

Nagyker raktárban (1-3 munkanap)
130.590 Ft

DURAVIT D-Code piszoár, hátsó bekötésű

Beszerzési idő: kb. 2-3 hét
90.090 Ft

GROHE Bau Ceramic piszoár, hátsó bekötésű

Beszerzési idő: kb. 4-5 hét
74.490 Ft

GROHE Bau Ceramic piszoár, felső bekötésű

Beszerzési idő: kb. 4-5 hét
74.490 Ft

WELLIS Evolo fali piszoár

Beszerzési idő: 2 hét
46.490 Ft

Praktikus Alföldi és Duravit piszoárok olcsón a Gépészcentrum-nál

A piszoárt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen bármely publikus mellékhelyiségbe térünk be, jó eséllyel találunk ott egy ilyen terméket. A piszoárok rendkívül népszerűek a közszférában és a nyilvános mellékhelyiségekben, hiszen férfiak számára kifejezetten praktikussá teszi dolguk végzését. A magánszférában és az otthoni háztartásban érdekes módon nem terjedt el annyira ez a termék, azonban cégünk ennek ellenére is biztosít minőségi és megbízható piszoárokat olyanok számára, akik szívesen kiegészítenék fürdőszobájukat egy nem mindennapi alkalmatossággal. Termékeink elérhetők cégek, vállalkozások számára is, hogy létrehozhassák az ideális publikus mellékhelyiséget például egy irodában, szállodában, bérházban, stb. Alföldi és Duravit piszoárjaink kifogástalan működéssel rendelkeznek, valamint rendkívül jó, tartós anyagokból készülnek, így hosszú beruházásnak számítanak. A felső vízbekötésű, visszafogott és kiegyensúlyozott megjelenésű termékek tulajdonképpen bármilyen környezetbe jól illenek, nincs megkötés, hogy hova nem lehetne őket felszerelni.

Ha manapság publikus WC kialakításáról van szó, akkor az Alföldi és Duravit piszoárok egyértelműen jó választásnak bizonyulnak, és ezt be is bizonyították az évek alatt. A bevonat minőségi kifogástalan, a megfelelő tisztítással sok éven át megóvja a piszoárt bármilyen jellegű korróziótól, anyagromlástól, stb. Ha tehát publikus mellékhelyiség kialakítása a cél, akkor mindenképp érdemes megtekintenie termékeinket! Sokan nem tudják egyébként, de a piszoár az otthoni háztartásokba sem rossz döntés! Ha egy család megbarátkozik a piszoár használatával, akkor a megfelelő magasságba való elhelyezésével rengeteg családi pengeváltást lehet elkerülni vele a nem visszahajtott ülőkék miatt! Ezen felül, ha nem túl kicsi a fürdőszoba, akkor a piszoár szintén nagyon jó szolgálatot tesz, hiszen praktikus, higiénikus és esztétikus is egyben, ráadásul tényleg megoldja a ’’WC ülőke problémát’’, amely sokszor válik feszültségforrássá a családokban. ismerje meg Ön is minőségi Alföldi és Duravit piszoárjainkat még ma!