Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Elfogadom

Mofém Pro csaptelep család

A csaptelep formai és technikai adottságainak köszönhetően könnyedén mindenki kedvencévé válhat. A+ energiaosztályos, víztakarékos csaptelepek.

Rendezés:

Hogyan válasszunk kádhoz csaptelepet?

A csaptelep elsősorban azért nem mindegy, hogy milyen a lakásunkban, mert a beszerelés tekintetében is különböző típusokkal találkozhatunk, ami már alapvetően megszabja a határokat. Ezért érdeklődjünk a szerelőnél, kivitelezőnél vagy hozzáértő személytől érdeklődjük meg, hogy milyen kategóriában keresgélhetünk. A csaptelepek rengeteg féle dizájnnal kerülnek forgalomba, de az alapvető forma is behatárolhatja a lehetőségeinket, attól függően, hogy mekkora hely áll a rendelkezésére, milyen szaniterhez, mosdótálhoz vagy kádhoz fogjuk beszerelni, hogy szabadon álló-e  a kádunk vagy sem. A különböző funkciókat is érdemes számba venni, mert lehet, hogy fölösleges extra költségekbe verni magunkat, ha úgysem használnánk ki azokat. A kád csaptelepekben igen sokféle különböző funkciót is megtalálhatunk, amit talán nem is gondoltunk volna eddig. Találhatunk elforgatható, csavarható, nyomógombos példányokat vagy amelyekben beépített termosztát segítségével beszabályozhatjuk a kívánt hőmérsékletet, hogy a mosakodáshoz használt víz ne legyen se túl hideg, se túl meleg, így energiát takaríthatunk meg. Választhatunk egykaros vagy kétkaros, illetve kar nélküli változatot is, a kétkarosak ma már kevésbé praktikus kivitelezésűeknek számítanak, inkább csak designer lakásokban használják ezeket.

Az egykarosaknál gyorsabban be lehet állítani a víz hőmérsékletét és mennyiségét, így költséghatékonyabban működtethetőek. Ha a praktikum és esztétikum mellett önnek ugyanolyan fontos a tartósság és az ergonómia is, akkor számos ismert nagynevű cég termékét választhatja, mint például a Mofém, Ravak, Kludi, Grohe, a teljesség igénye nélkül. A prémium minőségű és drágább kádtöltő csaptelepeket neves dizájner stúdiók tervezik, kiváló minőségű anyagokból és precíz megmunkálással, maximálisan ergonomikus kivitelben. Egy jól funkcionáló csaptelep költséghatékony és víztakarékos, valamint alapvető követelmény az is, hogy vízkőmentes perlátorral rendelkezzen és legyen strapabíró, melyen a krómozás sokáig távol tartja a szennyeződéseket. Ha pedig mindezzel rendelkezik, akkor lehet a formája vízszintes vagy oválisan ívelt, döntött vagy egyenes, illetve letisztult, minimalista vagy elegáns, ami csak Önnek tetszik. És ha Önt elvarázsolja a víz folyásának látványa, akkor választhat akár vízesés csaptelepet is.