Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Ravak Avocado mosdókagyló

Még több rakodófelület

Eredeti dizájn! Alakját a természet ihlette. A mosdó ovális, éles szélek és zavaró részletek nélküli. A mosdó az azonos nevű kád fölé szerelhető, ezáltal rendkívül helytakarékos megoldást kínál. Az elegáns mosdó tökéletes összhangban van a kád formájával. Remekül érvényesül magában akár sarokmosdóként is.

Termék szűrés

Szélesség
Felszerelési mód
Anyag
Csaplyuk
Túlfolyó
Rendezés:
Beszerzési idő: 1 hét
44.190 Ft
Rendelhető (max. 5 hét)
66.790 Ft
Beszerzési idő: 1 hét
44.190 Ft
Rendelhető (max. 5 hét)
66.790 Ft

Milyen látható, érzékelhető pozitívumokkal csábítja a Ravak mosdó?

A Ravak mosdó utánozhatatlan dizájnnal rendelkezik, ami megállja a helyét a legmodernebb fürdőszobákban is, de a sokszínű termékpaletta tagjai között klasszikusabb vonalvezetésű modelleket is találhat, ha ragaszkodik a tradíciókhoz. A mosdó nem csak pusztán praktikus kiegészítő, hanem komoly jelentőséggel bíró esztétikus berendezési tárgy. Ha belép a fürdőbe, akkor mi az, amin elsőre megakad a tekintete? Ez az esetek többségében bizony a falra felhelyezett szaniter. A kagyló milyensége, annak nagysága és kivitele nagymértékben befolyásolja a közvetlen környezetet. Az abszolút méretpontosság ezen a területen alapvető kritérium, különösen akkor, ha szigorúan behatárolt terület áll a betelepítés rendelkezésére. Ez beépített pultot épp ugyanannyira jelenthet, mint egy szűkösebb paraméterekkel bíró helyiséget. A lényeg, hogy az előre lemért, meghatározott adatok nem módosíthatóak, és ezt a gyártó a Ravak mosdó esetében maradéktalanul tiszteletben is tartja. A mosdó külső, színezett rétege egyfajta védőpajzsként szolgál. A különböző szennyeződések, vegyszerek, sőt, kozmetikumok komoly károkat tehet(né)nek a szaniterben, ám a kívülről pluszban felvitt felület gondoskodik a maradéktalan biztonságról és az állapotromlás elkerüléséről. A kivételes formatervezettségű modellek pontosan illeszkednek a környezetükhöz: a fürdőszoba kijelölt falához vagy a beépíthető bútor előre meghatározott részéhez.

A Ravak mosdó kisugárzása önmagában is vonzó, ám ez a fajta pozitív megjelenés ragyogóan hat a közvetlen környezet tagjaira, azaz a zuhanyfülkére vagy éppen fürdőkádra. Minden-mindennel összhangban van, és ez alól a fürdőszoba berendezése sem kivétel, sőt. A legtöbb típus önállóan falra szerelhető, de akár kombinálható is a márka megtestesítette szekrények valamelyikével. Ha nálunk vásárol, akkor a mosdón kívül a csomagban megtalálhatja a rögzítéshez szükséges csavarokat és a lefolyó fedelet, azaz a felszerelés nem okozhat kihívást, bár a legjobb, ha ezt a feladatot szakemberre bízza. A termékekhez mindennek tetejében 5 évnyi garancia jár, tehát a bennük összpontosuló minőség nem lehet vitás, lévén a gyártó is emellett teszi le a voksát azáltal, hogy ilyen hosszú ideig problémamentességet garantál.