Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Így válik a mosdókagyló a mindennapok szerves részévé!

Sokan úgy vélik, hogy a konyha a lakás központi része, ami valóban igaz, ha baráti vagy családi összejövetelekről van szó. Azonban a mindennapok során a fürdőszoba az, ahol a legtöbbször megfordul az ember, legyen szó a reggeli készülődésről, az edzés utáni zuhanyzásról, egy gyors fésülködésről vagy egy jóleső forró fürdőről. Az pedig sokszor fel sem tűnik, hogy milyen fontos szerepet tölt be ebben a helységben a mosdókagyló!

Itt kezdődnek az álmos reggelek

A meleg takaró ölelését a legtöbben igen nehezen hagyjuk ott reggelente, így különösen fontos az, miként indul a nap onnantól kezdve, hogy belebújik az ember a mamuszába és a köntösébe. A legtöbbeknek innen egyenesen a fürdőszobába vezet az útjuk, ahol a tükörbe nézve meghozzák azt a határozott döntést, hogy ezzel az álmos ábrázattal bizony mindenképpen kezdeni kell valamit. Az, hogy ezt ki milyen módszerrel éri el igen változó, hiszen van, akinek a reggeli zuhany válik be, míg másokra a fürdőzés hat frissítően.

Sokan vannak olyanok is, akik egy alapos arc-és fogmosás után születnek újjá. Ami biztos, hogy a fürdőszoba az a hely, ahol szinte mindenki átgondolja az aznapi teendőit, felkészül a várható kihívásokra és rendezi a gondolatait. Ha pedig többen is élnek egy háztartásban, valószínűleg nincs is olyan pillanat, amikor valaki ne lenne éppen ebben a helységben. De ha az ember otthon tölti a napot, akkor nem nagyon van olyan napszak, amikor ne lenne fontos szerepe a fürdőszobának akár csak egy kézmosás erejéig is.

Itt végződnek a dolgos munkanapok

Nincs is jobb annál, mint amikor hazaérve egy hosszú, fárasztó nap után, az ember beleül egy kád forró vízbe vagy beáll a zuhany alá. Ezek a pillanatok felérnek egy komplett relaxációval, amikor egy kicsit kikapcsolhat az agy és élvezheti a vízcseppek simogatását. Nem beszélve arról, hogy a lefekvés előtti pillanatok is rendszerint a fürdőszobában zajlanak, hiszen a fogmosás és a kozmetikumok használata rendszerint ekkor időszerű. Vagyis ha a fürdőszobában este lekapcsolódik a villany, szinte biztos, hogy a ház lakói lassan nyugovóra térnek.

A nagy pillanatok színtere

Ez az a hely, ahol elkészül a smink az első randi előtt, ahol felkészül az ember testben és lélekben élete állásinterjújára vagy az esti baráti összejövetelre vagy ahol szörnyülködünk egy – egy ősz hajszál miatt. Ugyanakkor itt űzzük el a gyerekekkel a fognyűvő manókat és rendszerint itt történik meg az első borotválkozás is. Vagyis nincs olyan életszakasz az ember életlében, ahol ne lenne lényeges szerepe a fürdőszobának.

Miért van olyan fontos szerepe a mosdókagylónak?

A mosdókagyló rendszerint a fürdőszoba központi része, amely a fő helyet foglalja el itt. Hiszen ehhez képest kerül fel a tükör a falra, ehhez mérten lehet elhelyezni a törölközőtartót, a polcokat, de meghatározza azt is, hogy mennyi hely marad a mosógép, a kád vagy a zuhanyzó számára. Nem véletlen, hiszen legyen szó a reggeli fogmosásról vagy a lefekvéshez való készülődésről, a kagyló biztosan használatba lesz véve.

Nem beszélve arról, hogy ezt a szanitert a ház lakói és az ide érkező vendégek egyaránt használják az itt töltött idő alatt, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típust választ. Hiszen a döntése hatással lesz a fürdőszoba stílusára és az egész hangulatára is. A klasszikus változat mellett választhat a beépíthető és ráépíthető variációk közül is, de a szekrénybe épített változat és az igen mutatós szárnyas mosdókagyló is igen nagy népszerűségnek örvend.

Ha úgy érzi, hogy szeretné kiválasztani a fürdőszobájába a tökéletes mosdókagylót, - teljessé téve ezzel az itt eltöltött időt - ide kattintva megtekintheti webáruházunk teljes választékát.

Tetszett a cikk? Nyomjon egy Like-ot

Itt olvashatja többi anyagunkat

Tartalomhoz tartozó címkék: mosdókagyló árak mosdókagylók