Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

A zuhanytálca használata fantasztikus élmény lehet

A zuhanytálca praktikus tartozéka lehet a fürdőszobánknak. Természetesen sok esetben muszáj azt használni, mert nincs elég nagy tér egy normál méretű fürdőkád elhelyezéséhez. Ám akkor is lehet ez a tökéletes választás, ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy lazításképpen a meleg, habos fürdővízben üldögéljen.

Egyre többen használják, de azért vannak, akik ódzkodnak attól, hogy egy ilyen tárgyat az otthonukba engedjenek. Az ő fejükben valószínűleg élénken él egy kép egy kopott, ráadásul nem feltétlenül tiszta zuhanyzóról, amellyel nyilvános helyeken gyakran lehetett, és sajnos most is lehet találkozni. Nálunk azonban kiváló minőségű zuhanytálcák közül válogathat, amelyekben öröm tisztálkodni.

Abszolút biztonságban érezheti magát mosdás közben.

Az akril erős, strapabíró anyag, úgyhogy bárki bátran ráléphet. A webshopunk legtöbb terméke ebből készült. Ezenkívül öntött műmárvány zuhanytálcák is találhatóak nálunk, amelyek olyan hatást keltenek, mintha valódi kőből lennének.

Nem kell tartania a fertőzésektől.

Sokak szerint a zuhanyzó egyet jelent a gombák és az agresszív baktériumok színterével. A legtöbb zuhanytálca azonban ma már könnyen tisztítható, antibakteriális réteggel rendelkezik.

A lehető legkényelmesebben mosakodhat.

Van, akit zavar, ha fürdés közben nem ülhet le. Ám a zuhanyzás nem feltétlenül jelent egyet a szüntelen álldogálással. Egy legalább 90-90 cm alapterületű zuhanyzóba ugyanis már zuhanyülőkét is fel lehet szerelni, amely igen kényelmessé teszi a lábmosást. Mi több, nálunk olyan zuhanytálca is kapható, amit már eleve ülőkével gyártanak.

A designról se kell lemondania.

Sokan talán azt gondolják, hogy a zuhanytálca esztétikailag nem túl izgalmas darab. Ám ez egyáltalán nem igaz, hiszen lehet szögletes, köríves, téglalap alakú stb, és nemcsak fehér színű termék kapható. Megtalálhatóak nálunk pl. a matt bézs vagy a matt szürke változatok is. Úgyhogy bátran keresgélhet a termékeink között, mert egészen biztos, hogy megtalálja azt a tálcát, amelybe majd örömmel lép be nap mint nap!

Tartalomhoz tartozó címkék: zuhanytálca RAVAK zuhanytálca