Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Így lesz a termosztátos csaptelep biztonságos és gazdaságos

Sokan nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél kényelmesebb körülmények között tisztálkodhassunk. Meg arra, hogy mindezt pénztárcabarát módon tehessük. A termosztátos csaptelep jó partnerünk lehet mindebben. Ehhez az kell, hogy számos extrával rendelkezzen egy átlagos csaphoz képest.

 

Ezek közül talán a legfontosabb az állítható hőfokkorlátozás. Ez megment minket attól, hogy a zuhanyozás, mint olyan, maga legyen a horror. Többé már nem történhet meg az, hogy mosakodás közben egyszer csak leforrázzuk magunkat. Meg az sem, hogy jéghideg víz ömlik ránk, pedig eszünk ágában sem volt hűsölni. Végre mi magunk dönthetjük el, hogy milyen hőmérsékletű víz jöjjön a zuhanyból vagy a csapból.

Így a termosztátos csaptelep óriási szabadságot, és persze biztonságérzetet ad nekünk. Ha már itt tartunk, van még egy plusz, ami véd minket. Mindegyik modell tartalmaz egy biztonsági zárat. Ennek köszönhetően egy bizonyos határon nem mehetünk túl akaratlanul. Meghatározza, hogy mekkora a maximális hőfok, amennyire beállíthatjuk az eszközt. Ez 38-40 fok.

Van még egy biztosíték, amivel megvéd minket a rendszer a túl forró víztől. Ha a hideg víz valamiért kimarad, a termosztát lezárja a csapot, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részünk. A termosztátos csaptelep emellett a vízfogyasztásunkra is ügyel. Erre szolgál az Eco-stop funkció, ami szintén az összes modell részét képezi. Ez a kijövő vízsugár nagyságát szabályozza.

Így véget vet azoknak az időknek, amikor egy zuhanyozás során simán elpazaroltunk egy kádnyi vizet. Sok termosztátos csaptelep azoknak is kedvez, akik nem szeretnének állandóan a vízkővel bajlódni. Nekik sokat segít a QuickClean technológia. Ennek alapján a zuhanyok vízsugár fúvókáiba és a csaptelepek levegőztetőibe rugalmas szilikongömbök kerülnek.

Az ezekben lévő fúvókák megakadályozzák a vízkő lerakódását, így azt könnyedén le lehet törölni. Így tehát a termosztátos csaptelep egy megtérülő befektetés, amivel elérhetjük, hogy a fürdés biztonságos legyen, ráadásul kellemes élményt nyújtson a számunkra.

Tartalomhoz tartozó címkék: csaptelep termosztátos csaptelep