Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Jól mutat és helytakarékos: ráépíthető mosdókagyló

Egy kisebb fürdőszobát nem lehet szépen berendezni? Ki mondta? A ráépíthető mosdókagylóval sok helyet megspórolhat, és egyúttal egy gyönyörű berendezési tárggyal is gazdagabb lehet. Ha már egy kisebb pultot el lehet helyezni a fürdőben, nyert ügye van. Sok tárgyat rápakolhat, és ezek között a mosdókagyló is helyet kaphat. 

 

Ez pedig egyáltalán nem megy a design rovására sem. Tudta, hogy a fehérnek több árnyalata van? Megbizonyosodhat erről, ha szétnéz a mosdóink között! Gyönyörű fényes és ásvány-fehér darabok is találhatóak nálunk. A formaviláguk is szemet gyönyörködtető. Kiválaszthatja azt az alakzatot, ami a legjobban illik a fürdőszobájához. A ráépíthető mosdókagylók között van ovális, kerek, sőt, még szögletes is. Külön figyelmet érdemelnek az elegáns, extra vékony peremmel rendelkező változatok.

Mind az exkluzív formák, mind a minimál design kedvelőjeként megtalálhatja az ízlésének megfelelő modellt. Fontos megemlíteni még az anyagukat, ami öntött műmárvány. Ez dolomit és műgyanta keverékéből készül. Jó rájuk nézni, megfogni, erőt sugároznak, és persze jól bírják a kiképzést: a vizet, a szappant, a tisztítást is. Ezt az anyagot nagyon könnyen lehet takarítani.

Homogén felületén kevésbé tapadnak meg a szennyeződések. A ráépíthető mosdókagyló elsősorban a kevesebb helyigény miatt lehet vonzó. De természetesen akkor is dönthet mellette, ha nagyobb tér áll rendelkezésére, és megtetszik ez a megoldás. Nálunk különböző méretű darabok közül válogathat. Mindegyikről elmondható, hogy egy nagyobb pultra kettőt is fel lehet szerelni.

Persze nagyon nem mindegy, hogy milyen az a pult, ahova a mosdót szeretné helyezni. A magassága szinte létkérdés. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni a mosdó kiválasztásakor, ha nem szeretne ágaskodni mondjuk a reggeli mosdás közben.

Nagyon fontos még a megfelelő körbeszigetelés a ráépíthető mosdókagyló felszerelésekor. Ez is elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy a pult sokáig tarthassa a ráhelyezett berendezési tárgyat, hiszen befolyhat a víz és tönkreteheti.