Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Kludi mosogató csaptelep: igazi német minőség

Ha jól használható konyhát szeretnénk berendezni, minden apró részletre figyelnünk kell.  A mosogató csapjának semmivel sincs kisebb jelentősége, mint mondjuk a válogatott finomságok készítésére alkalmas elektromos sütőnek. Ezt a Kludi mosogató csaptelep gyártói is szem előtt tartják.

 

A német cég emberei nagy precizitással tervezik meg a különböző modelleket. A praktikusság és a design egyaránt fontos számukra. Az utóbbit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kifejezetten különleges megjelenésű darabokat is találhatunk a készletükben. Ilyenek például a duplaíves kifolyóval rendelkező modellek. A csaptelepek mindegyike könnyen kezelhető, egykaros változat.

Mindenki találhat olyat, ami neki kézre áll. Egyaránt kaphatóak teli és lyukas fogantyús Kludi mosogató csaptelepek. Mindegyik darab elforgatható, közülük sok akár 360°-ban is. A gyártók azokra is gondoltak, akik nagyobb területen, mondjuk egy konyhaszigeten szeretnék használni a termékeiket. A kihúzható kifolyóval rendelkező darabok őket várják.

Egy kihúzható gégecső segítségével a csap akár 150 centiméterre is megnőhet. A mosogatást különböző extrák tehetik kényelmesebbé. Például egyes csapokból nemcsak vízsugár, hanem spray formájában is jöhet a víz. De a kihúzható öblítőzuhany is a tartozéka lehet a speciális igényeket kielégítő Kludi mosogató csaptelepeknek. Az átfolyás mértéke modellenként eltérő.

A legkisebb mennyiség 5 liter, a legnagyobb 15 liter percenként. A környezetvédelem és a vízmegtakarítás elsődleges szempont a cég embereinek. Éppen ezért, a perlátor minden termékük esetében alap. Sok Kludi mosogató csaptelep rendelkezik az állítható hőfokkorlátozás funkcióval. Ez is védi a környezetünket, meg persze minket.

Na jó, mi itt szuperlatívuszokban írunk a mosogató csaptelepekről, pedig jól tudjuk, hogy a mosogatás sokunknak finoman szólva sem a kedvenc elfoglaltsága. De aggodalomra semmi ok! A Kludi mosogató csaptelep simán összehangolható a mosogatógépekkel. Egyes modellekhez multi-csatlakozó is tartozik ebből a célból.

Tartalomhoz tartozó címkék: kludi csaptelep Kludi mosogató csaptelep