Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Melyek a Mofém zuhany csaptelep verhetetlen előnyei?

A Mofém zuhany csaptelep esztétikus és egyben praktikus választás, ha olyan kiegészítőt keres a fürdőszobájába, ami éveken vagy akár évtizedeken keresztül is szolgálhat. A befektetés ilyen körülmények között sokszorosan megtérülhet, pláne ha azt is hozzászámolja a teljes képhez, hogy öt esztendőnyi garancia jár, az amúgy is kedvező feltételekkel megvásárolható termékhez.

Ez rengeteg idő, a zuhanyozás pedig napi tevékenység. 24 órán belül, ha nagy a család, akkor több alkalommal is kézbe kerülhet a csap, ami azt jelenti, hogy a Mofém zuhany csaptelep hosszú élettartamának záloga a minőségi alapanyag felhasználás és az időtálló konstrukció. Másképp nem bírna ki ilyen komoly terhelést. A króm felület azon túl, hogy ellenáll a szennyeződéseknek, könnyedén tisztítható, bár azért azt ildomos hozzátenni, hogy nem mindegy, mivel kívánja csillogóvá varázsolni a telepet. A súrolás, dörzsölés króm esetében felesleges, az erős vegyszerek alkalmazása pedig, kifejezetten káros, mivel a maró anyagok visszafordíthatatlan minőségromlást generálhatnak, azaz szétmarhatják a ragyogóan szép felső réteget. Az ergonomikus kivitelezésnek köszönhetően a csap kézre áll, ami a kényelmes tisztálkodás egyik alapvető kritériuma. Nem mindegy természetesen az sem, hogy mekkora hatékonysággal állítható a meleg víz mértéke.

A Mofém zuhany csaptelep akadálytalan átfolyást és precíz beállíthatóságot garantál, ami szintén mint pozitív tényező adódik hozzá a komfortérzethez. Bár vásárláskor az ember elsődlegesen nem a szervizeltetés módjain töpreng, de jó, ha tudja, hogy ha a Mofém zuhany csaptelep hosszú idő után meghibásodna, cserére vagy javíttatásra szorulna, akkor a magyarországi szervizhálózatnak hála nem kell heteket várnia a megoldásra. Ez leírhatatlanul nagy előny azokkal a gyártókkal szemben, akik kizárólag külföldi kapcsolatokkal rendelkeznek, ezért az alkatrészek nem egyszer csak hetek, hónapok elteltével érkeznek meg. Száz szónak is egy a vége, a Mofém minden szempontból tökéletes választás, hiszen a csaptelep nemcsak csillogó kiegészítőjévé, hanem praktikus kellékévé avanzsálhat a fürdőszobai mindennapjainak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mofém zuhany csaptelep zuhany csaptelep