Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Tanácsok pultra ültethető mosdó vásárlásához

Tanácsok pultra ültethető mosdó vásárlásához

Az ideális pultra ültethető mosdó kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek első ránézésre látszik. Az első és legfontosabb, hogy meg kell állapítanunk az optimális magasságot. Mi ebben a bonyolult, merülhet fel a logikus kérdés, ám egy elhibázott mérés, és romba dőlhetnek a pazarul megalkotott tervek. Ugyanis hiába a kiváló mosdó, ha ergonómiájában nem megfelelő. Léteznek ajánlott magasság értékek például 80-90 cm, amik a mosdók pereméhez vannak viszonyítva.

Ám érdemes saját adatokkal dolgoznunk, azaz egy mérőszalag segítségével lemérnünk a pontos helyzetet. Pultra ültetett mosdó esetén lényeges momentum, hogy az éppen optimális értékből vonjuk le a mosdó magasságát, így azt az adatot kapjuk kézhez, ami ideális lesz az adott bútor, vagy pultrendszer esetén. Itt kezdődik minden.

A mosdó kiválasztása a másik lényeges része a nekünk tetsző fürdőszoba kialakításának. Az elmúlt években óriási szerepet kaptak a ráépíthető típusok, melyek nagy szabadságot nyújtanak az adott helyiség arculatának megtervezésében. A pultra ültethető mosdó esetében nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a pontos magasság megjelölés. Ugyanis, ha a tervező nem értesül arról, hogy milyen fajtájú terméket szeretnénk beépítve látni újdonsült bútorunkba, akkor bizony határozottan kellemetlen meglepetések érhetnek minket.

A túlságosan magasra kerülő mosdó kényelmetlen, praktikuma nem érvényesül, egyszóval használhatatlan. A beszerelés során nagy figyelmet kell szentelni a ragasztási, és a szigetelési műveleteknek. Utóbbi alatt a körbeszigetelés maximális minőségét, és a részletekre koncentrált kivitelezését értjük.A pultra ültethető mosdók választéka olyan sokszínű, hogy bátran kijelenthető: mindenki megtalálja a stílusához, karakteréhez, és természetesen fürdőszobájához legjobban illő példányt.

Az esztétikum is elengedhetetlenül fontos, hogy minden téren kielégítő legyen, hiszen a fürdőszoba tervezése nem egy évre szól, évtizedekig szolgálnak azok a beépített berendezési tárgyak, melyeket végül kiválasztottunk. Ha a vásárlás során előtérbe kerülnek az egyedi igények, extra kérések, és a pontos adatok, akkor szinte biztos, hogy a végső döntés teljes elégedettséget okoz majd.

 

  Kattints ide a teljes kínálathoz! 

 

Kiemelt gyártók:

 
Tartalomhoz tartozó címkék: pultra ültethető mosdók