Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Elektromos csaptelep alkalmazásával a vízfogyasztáson is spórolhat

Ha valami energiatakarékos és környezettudatos egyben, ráadásul a használata hozzátartozik a mindennapokhoz, akkor az maga a főnyeremény. Az elektromos csaptelep egy olyan technológiai vívmány, amelyet egyre több háztartásban meg lehet találni. Nem véletlenül lehet ismerős, hiszen ez nem egy új találmány. A bevásárlóközpontokban, üzemanyagtöltő állomásokon, irodaépületekben, gyárakban és egyéb különösen forgalmas közösségi térben már évtizedek óta használják őket. Lássuk, miről is van szó pontosan!

A működési mechanizmus nagyon egyszerű. Oda tartja a kezét az elektromos csaptelephez, a víz elkezd folyni, Ön pedig kényelmesen kezet moshat anélkül, hogy bármihez hozzá kellene érnie a folyamat során. 

Spórolhat a vízfogyasztáson

Mivel nincsenek felesleges mozdulatok az elektromos csaptelep használata során és a gyermekek is könnyedén tudják használni, hosszú távon ez a pénztárcáján is meg fog látszani. Ugyanis sok kicsi sokra megy, a fogyasztás pedig csökkenni fog. Ez pedig nem csak a költségek, de a környezetvédelem szempontjából is lényeges dolog. Ugyanis ezek a modellek automatikus víz-stop rendszerrel vannak felszerelve, amely öt perc folyamatos használat után lépéletbe. Emellett energiaellátás esetén a vízáramlás automatikusan megszakad.

Higiénia szempontjából elsőrangú!

Mivel ez a szerkezet teret enged az érintés nélküli kézmosásnak, hatalmas előnyt jelent ez higiéniai szempontból. Hiszen a családtagok és a hozzánk érkező vendégek egyaránt úgy tudják megtisztítani a kezeiket, hogy semmihez sem kell hozzáérniük a művelet megkezdése előtt. Ezzel pedig minimalizálni lehet a baktériumok és vírusok terjedését.

Elektromos csaptelep rendelés - nézze meg a kínálatot

Széles választék, kiváló ár-érték arány!

Sokan gondolják úgy elsőre, hogy biztosan egy költséges berendezésről van szó, ám ez korántsem igaz. Az ár-érték arány ugyanis tökéletesen egyensúlyban van e csaptelepek terén. Emellett nem elhanyagolható szempont az sem, hogy minden általunk forgalmazott elektromos csaptelepre több év gyártói garancia vonatkozik. A választék pedig igen széles, így megtalálhatja fürdőszoba stílusához leginkább passzoló verziót. Létezik magasan ívelt variáció, de vannak klasszikus mosdócsapok is a kínálatban. Sőt, a krómozott modellek mellett már fehér színben is elérhetők bizonyos típusok. 

Vagyis egy ilyen csapteleppel magáénak tudhat egy környezettudatos, költséghatékony és higiénikus berendezést, amelynek napjában többször is nagy hasznát veszi.

Tetszett a bejegyzés? Nyomjon egy Like-ot

Nézze meg a többi cikket is blogunkban

Tartalomhoz tartozó címkék: automata csaptelep elektromos csaptelep